0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Code Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Code Eau de Parfum Парфумована вода
78 грн
Акція
Armani Code Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Code Eau de Parfum – дорогоцінний східний фужер

 

Особливий код, який знає лише еліта – знак того, що ви досягли багато чого в житті – це харизматичний новий випуск Armani Code Eau de Parfum ! Аромат визнаний цінителями бренду найвдалішим у блискучій колекції «Армані код», і якщо вами імпонують солодкі, але при цьому незвичайні, нетривіальні парфуми, цей ефектний флакон має бути вашим! Багата, багатогранна композиція переливається безліччю відтінків: тут чарівна ваніль поєднуються зі свіжістю цитрусових і фужерних акордів, а шляхетність лаванди переплітається з чуттєвими пудрово-мускусними тонами. Мужність яскраво стверджується акцентом дорогої розкішної шкіри, а харизма підкреслена колоритом свіжих прянощів та теплої амбри. Парфум – квінтесенція успіху та чоловічої чарівності, ідеальний вибір для будь-якої ситуації: він захоплює стійкістю та приємним, але при цьому коректним по відношенню до навколишнього звучання – справжній аристократ!

Історія аромату

 

Колекція «Армані Код» бере початок від однойменної парфумованої води, що вийшла 2004 року. Світ був буквально підкорений незвичайним звучанням східно-пряного цитрусово-шкіряного аромату, створеного чудовим майстром Antoine Lie. Видання було продовжено безліччю найдостойніших фланкерів – зараз лінійка включає 34 чудові варіації, від спортивних до гламурних, від легких літніх до вечірніх, насичено-розкішних. Як бачите, діапазон «кодів» від розкішного світського життя біля будинку Армані безліч, і остання новинка цієї колекції блискуче підтверджує те, що всі вони самобутні і гідні найпильнішої уваги.

Над виданням 2021 року працював чудовий парфумер Antoine Maisondieu – світський красень із яскравим талантом, який брав участь у створенні таких бестселерів, як London for Men Burberry, Explorer Montblanc та Velvet Orchid Tom Ford.

Його новий «Армані код» стильно оформлений дизайнерами у традиційному для колекції вигляді, в шикарному чорному із золотом тоні.

Придбати Armani Code Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що є видатним орієнтиром у світі парфумерної моди з 1981 року.

 

Елегантність та чуттєвість

Композиція зустрічає вас аристократичним, розслаблюючим акцентом лаванди, яка так чудово гармонує з цитрусами – свіжими тонами лимона та терпко-деревного бергамоту. Важко уявити собі благороднішу прелюдію!

Вона змінюється солодко-зеленою центральною нотою бобів тонка, а потім завершується вражаючим фінальним акордом повної м'якої чарівності замші, прикрашеної ванілью, що манить, і чуттєвістю мускусу на вишуканій деревній базі кедра.

Якщо вам імпонувала перша версія «Коду» від Армані, але хочеться нового, сучасного, проте не менш стильного звучання – вам, безперечно, варто купити Armani Code Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande! Вишуканий та шикарний дизайн флакона зробить його чудовою ідеєю для подарунка, який покликаний наголосити на обраності свого власника.