0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Savane Di Seta

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Savane di Seta Парфумована вода
115 грн
Salvatore Ferragamo Savane di Seta Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Savane di Seta – аромат подорожі невідомими просторами

 



Безкрайня савана захоплює переливами шовкових трав, які колише вітер. Свобода і легкість, відчуття нескінченності простору та незліченності загадок, які чекають на вас попереду, - ось що втілює собою парфум Salvatore Ferragamo Savane di Seta! Це – вибір тих, чия уява не знає кордонів, а бунтівна душа шукає нових вражень у захоплюючих мандрівках. У найдальшому куточку планети ви знайдете щось цікаве для себе, отримаєте яскраві емоції, зумієте і захопитися, і розслабитися. Цьому якнайкраще сприяє цей деревно-пряний аромат з пудровими, ірисовими та мускусними акцентами.

Це чудовий вибір для весни та літа – пори подорожей та мрій про них!



Історія аромату

 

Колекція «Шовкових історій» - це казка мандрівок світом, скарбниця вражень від відвідування наймальовничіших і найцікавіших куточків нашої планети. Вона була випущена в 2021 році і являє собою квартет, що розповідає про океанські глибини і дикі джунглі, райські сади і безкраї савани. Він створений чудовими майстрами з фірми Сімрайз – Емілі Коперманн (Emilie Coppermann) та Алієнор Массене (Alienor Massenet).

Дизайн флаконів чудово передає атмосферу кожного з парфумів – на корпусах видань красуються тропічні рослини та трави африканських степів, квіти прекрасних садів та мальовничі коралові рифи океанів. Ще більше вражає рекламний креатив до цієї кампанії – він нагадує сюрреалістичні картини Далі та поєднує у собі всі 4 сюжети одночасно.

Придбати Salvatore Ferragamo Savane di Seta в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінали б'юті-продукції відомого італійського бренду, історія успіху якого налічує вже понад сторіччя!

 

Шовкові трави савани


Незвичайний аромат безмежних африканських саван майстерно переданий тут за допомогою неординарної ноти насіння моркви – пряної, смолисто-деревної, із землистим підтоном.

Її змінює оксамитовий, пудровий корінь ірису - м'який і обволікаючий, що пестить сприйняття. Якщо вже мандрувати - то з комфортом, і важко уявити собі більш привабливий до себе акцент, ніж цей!

Завершує враження вершково-лактонний аромат індійського сандалового дерева – дуже атмосферний, зі східним колоритом, неймовірно приємний та елегантний.

Все разом створює відчуття задоволення і при цьому багатоплановості - ви ніби вирушаєте в казкову мандрівку, яка обіцяє вам так багато!

І якщо ви шукаєте аромат-супутник на теплий сезон з весни до осені – ідея купити Salvatore Ferragamo Savane di Seta в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!