0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Oceani Di Seta

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Oceani di Seta Парфумована вода
86 грн
Salvatore Ferragamo Oceani di Seta Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Oceani di Seta – усі таємниці океану!

 



Перед вами розкриваються глибини океану - сяюча відблисками поверхня, пронизана сонячними променями, поступово стає все більш насиченою і темно-синьою. Важко передати це враження краще, ніж це робить свіжий і багатогранний акватично-фужерний аромат Salvatore Ferragamo Oceani di Seta, що створює навколо інтригуючу ауру з квіткових і солоних, пудрових і морських, цитрусових, ванільних і мигдальних відтінків.

Прикрашений пейзажем морського дна флакон так і манить до себе, викликаючи бажання мати таку незвичайну красу! Це чудовий вибір для весняних та літніх образів для всіх, кого манять пригоди та невідоме...

До того ж парфуми цієї лінії можна змішувати один з одним і нашарувати - який простір для вашої фантазії!



Історія аромату

 

Нова колекція знаменитого італійського бренду «Шовкові історії» розповість вам про джунглі та савани, райські сади та мальовничі коралові рифи в океані. Всі сюжети, запропоновані в цій лінійці, барвисто і фантазійно представлені в рекламному плакаті, де всі чотири світи змішалися в одному сюрреалістичному сні, який прекрасний настільки, що хочеться залишитися в ньому назавжди!

Авторами колекції стали талановиті сучасні майстри Emilie Coppermann та Alienor Massenet із парфумерної фірми Сімрайз.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – їх прикрасили сюжетами, які передають ідею кожного видання, і світ океану, що прикрашає цей флакон, дуже співзвучний його ароматному вмісту.

Купити Salvatore Ferragamo Oceani di Seta в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який більше століття є зразком італійської моди: спочатку у сфері шкіргалантерейних виробів – взуття та аксесуарів, які Сальваторе Феррагамо шив для модних будинків Рудольфо Джуліано та Мері Пікфорд, а потім і парфумерних творів, які бренд почав випускати у 1960 році.

 

Повне занурення!


Твір зустрічає вас яскравою нотою морської солі з її тонкими аспектами водоростей та йоду. Вона так здорово пробуджує уяву, відправляючи її прямо в океан!

З берега пахнуть солодкі та ніжні пелюстки квітучих магнолій – хвилюючих та романтичних, зі сливовими та ванільно-лимонними переливами. Чудове серце цієї композиції!

Ще цікавіше квіткова тема звучить у фіналі, розкриваючись квітково-бальзамічною насолодою геліотропів, в ароматі яких чуються нотки гвоздики та лактонні тони мигдалю.

Бажаєте провести приємний літній день у мріях про море? А може, ви вже подорожуєте та насолоджуєтеся океанською романтикою? У будь-якому випадку ідея Salvatore Ferragamo Oceani di Seta в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!