0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Material

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Material Парфумована вода
5 626 грн
Amouage Material Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Material: краса матеріальна!



Відчути чарівність осені та шарм святкових зимових днів вам дозволить ця неймовірно гарна новинка від оманського парфумерного будинку Амуаж – східногурманська парфумована вода, що хвилює своєю жіночністю та глибиною східно-гурманська парфумована вода Amouage Material. Це теплий, м'який, обволікаючий аромат з амбровими та ванільними, деревними та бальзамічними, пряними та димними акцентами. Він володіє неймовірно привабливою силою - принадний, чуттєвий і при цьому інтимний, затишний, що сприяє своїй власниці з першої ж секунди.

Він дозволить вам провести осінні та зимові вечори незабутньо, насолоджуючись теплом та комфортом, компліментами та щирою увагою, адже парфум звучить дорого та розкішно, і водночас – досить інтимно та елегантно, дозволяючи всім насолоджуватися життям та не створюючи жодних проблем її володарці.



Історія аромату

 

Творці бренду, султан Омана та його син, заснували Амуаж для того, щоб презентувати своїм обраним гостям розкішні подарунки зі східним колоритом, які знайомили б значних людей у всьому світі з красою та різноманіттям арабських пахощів. Проте досить швидко з'ясувалося, наскільки затребуваним і популярним є такий напрямок у сучасному ольфакторному мистецтві, і тому до створення нових творів бренд став залучати кращих європейських майстрів, створюючи вражаючі колекції, які при цьому звучали, наче видання авторитетних світових парфумерних шкіл.

Так, новинка «Матерія», що вийшла 2021 року, була створена парфумером Сесіль Зарокян (Cеcile Zarokian), автором бестселера Amouage Epic Woman. За традицією, всі видання цього парфумерного бренду виходять парами - це видання не стало винятком і було презентовано разом із співзвучним йому чоловічим деревно-пряним парфумом Boundless.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль гарних флаконів – жіночі твори увінчані кришечкою у формі купола мечеті оманського султана Кабуса, прикрашеної кристалом Сваровскі, а емблема марки, що прикрашає корпус, схожа на печатку султанату. Видання 2021 року поміщене у фіал карамельного кольору, що так чудово передає саму ідею аромату.

Купити Amouage Material в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який є провідним арабським парфумерним будинком у світі.

 

Матерія задоволення


Парфум має дарувати нам щастя – для того він і створений. Ця «Матерія» буквально просочена аурою насолоди, пестячи вас з перших секунд східною мелодією пачулів зі смолисто-лимонною темою елемі.

Серцевий акорд знаходиться у повній гармонії з прелюдією, захоплюючи ніжністю звучання мадагаскарської ванілі та солодко-смолистого бензоїну.

Завершує враження багатогранна база, де з'єдналися карамельно-пряні боби тонка, шикарні деревні відтінки гуаяку та уда з їх орієнтальним колоритом, а також чуттєва тема, представлена лабданумом та османтусом із замшево-фруктовими напівтонами в хмарці чарівного ладанового диму.

Хочете зробити розкішний подарунок жінці, яка вміє насолоджуватися життям? Вирішивши купити Amouage Material в інтернет-магазині La Grande. ви зробите справді ідеальний вибір!