0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Boundless

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Boundless Парфумована вода
214 грн
Amouage Boundless Парфумована вода (тестер)
100ml
5 600 грн

Amouage Boundless – безмежно багатогранний!



 

Бренд Amouage задумувався султаном Омана як спосіб підносити найбільш значущим своїм гостям і наближеним нетривіальні автентичні дари. Ось чому кожне видання – справжня розкіш, і завжди розкриває ще одну грань краси та спокус сходу. Видання Boundless огорне вас незрівнянним міксом теплих пряних та амбрових, деревних та солодких, бальзамічних та тютюнових, ванільних та шоколадних, фужерних та цитрусових відтінків.

Хочете надати своєму образу по-справжньому розкішного акценту у східному стилі? А, можливо, шукаєте ідеальний подарунок чоловікові, у якого є все? Вам неодмінно варто купити Amouage Boundless - в Україні ви можете зробити це в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який завоював світ сорок років тому і міцно зайняв нішу найколоритніших і найпрестижніших сучасних арабських парфумів.



Історія аромату

 

Новинка арабського будинку Амуаж, адресована чоловікам, які здатні цінувати розкіш, була створена парфумером Карін Ваншон Спехнер (Karine Vinchon Spehner). Ця талановита жінка, безперечно, знає, як зробити аромат, який подарує вам привабливість. До того ж вона вже не вперше створює шедеври для Амуаж: серед її заслуг – безперечний бестселер Interlude у жіночій версії та Memoir – у чоловічій.

Це видання за традицією вийшло в парі з жіночим парфумом Amouage Material, над яким працювала Сесіль Зарокян – для створення своїх творів цей розкішний б'юті-дом з Оману залучає європейських парфумерів, щоб видання, зберігаючи східний колорит, було зрозумілим і бажаним у будь-якому куточку світу.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – чоловічі прикрашені кришками у формі традиційних кинджалів та прикрашені каменем, а також емблемою, що нагадує королівську печатку султанату. Для видання 2021 року був обраний червоно-коричневий відтінок корпусу, подібний до дорогого дерева або шоколаду.

 

Нескінченно досконалий!


Композиція відкривається тонізуючою гіркуватою свіжістю червоного апельсина – іскристого та соковитого. З ним чудово поєднується смола елемі з її лимонним відтінком аромату, а пряний тандем кардамону та імбиру привносить у цю прелюдію темпераментні, харизматичні нотки.

Найніжніше привабливе «серце» твору сповнене чарівністю ванілі та солодко-смолистого бензоїну.

Але особливо вражає ефектний фінал, який повністю виправдовує назву парфуму. Шлейф, народжений поєднанням деревних, тютюнових та бальзамічних нот, дійсно нескінченно гарний: тут ви насолодитеся всіма відтінками дубового моху, гуаякового дерева, уда і ветівера – смолистими, димними, солодкими, пряними. Їхня тема прикрашена найкрасивішими нюансами мирри та ладану, гурманського какао про запашного тютюну, трав'яно-пряних тонів пачулів та папірусу. Дійсно запаморочливий фінал!

Шукаєте розкішні парфуми для осінньо-зимового сезону? Вам, безперечно, варто купити Amouage Boundless в інтернет-магазині La Grande!