0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Eau de Parfum Intense 2021

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Eau de Parfum Intense 2021 Парфумована вода
2 717 грн
Armani Si Eau de Parfum Intense 2021 Парфумована вода (тестер)
100ml
4 740 грн

Armani Si Eau de Parfum Intense 2021

 

Насолоджуючись ароматом Armani Si Eau de Parfum Intense 2021, можна говорити «Так» практично вічно... У ньому незрівнянно все: від естетики оформлення персиково-рожевого флакона і до дивовижного, флорентального аромату, що хвилює своєю чуттєвістю, переливається відтінками фруктів і амбри, теплих прянощів і троянд, дерева та фужерної зелені.

Це ідеальний «одяг» для урочистих вечірніх подій осінньо-зимового сезону: він огорне вас своїм привабливим теплом, зробить образ бажаним і розкішним.

Таким жінкам неможливо відмовити – ви почуєте згоду на будь-яке прохання! Від такої жінки неможливо і відмовитися: будьте готові до того, що вашої уваги прагнутимуть, при цьому наполегливо і пристрасно!



Історія аромату

 

Легендарний парфум "Сі" в перекладі означає "Так!" - і це неймовірно вдала назва для композиції, яка змушує паморочитися голови від щастя та бажання.

Колекція бере свій початок від однойменного парфуму, представленого вперше у 2013 році. З того часу лінійка поповнилася ще 25 фланкерами – настільки вдалою виявилася ідея цього парфуму.

Автором версії 2021 стала чудова і талановита Жюлі Массе (Julie Masse), яка створила половину видань «Si Collection», а також є головним парфумером британської парфумерної компанії Shay & Blue.

Новинка 2021 стала продовженням Si Intense в шикарному чорному флаконі, презентованої в 2014 році. На відміну від неї, це видання більш лаконічне у своїй формулі, тут виразніша нота смородини, більше прянощів та амбри, менше деревних та квіткових акцентів – словом, більше жіночності та менше «фатальності».

Заслуговує на компліменти і дизайн флаконів, що запам'ятовується - цього разу був обраний найніжніший персиково-рожевий колір, схожий на відтінки світанку.

Придбати Armani Si Eau de Parfum Intense 2021 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Від шепоту до крику: так, так, так!



Це твір із тих, що запам'ятовуються з першої секунди. Він спокушає запашною кисло-солодкою темою сиропу з чорної смородини, переносячи вас у найщасливіші моменти свого дитинства, де бажання виконувалися практично миттєво.

Центральний акорд дарує ауру романтики - тут проникливо пахнуть оксамитові троянди, дует з якими створює дивовижна давана - бальзамічно-солодка зелень листочків і стеблин рослини, що дарує відчуття спокою, релаксу, умиротворення - це справжній антидепресант!

Тему розслабленості та щастя змінює чуттєва нота пачулів, яка у поєднанні із солодкою смолистою нотою бензоїну створює істинно східний колорит усього твору.

Сам флакон манить чи не більше, ніж власне аромат: чудовий персиковий відтінок підкреслює жіночність твору і стане відмінним поповненням колекції для дівчат, які віддають перевагу чуттєвій романтичності в східному стилі - варто лише купити Armani Si Eau de Parfum Grande!