0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dsquared2 2 Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dsquared2 2 Wood Туалетна вода
269 грн
363 грн
Акція
-26%
Dsquared2 2 Wood Туалетна вода (тестер)
100ml
1 722 грн
2 075 грн
Акція
-17%
Dsquared2 2 Wood Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл + гаманець)
2 192 грн
2 579 грн
Акція
-15%

Dsquared 2 2 Wood - Шарм теплого дерева ...

 



Якщо ви віддаєте перевагу деревним ароматам, то не можете не знати про існування канадського парфумерного бренду Dsquared2, чиїм пріоритетом є саме цей напрямок. Якщо мова заходить про різноманіття і глибину відтінків пахощів різних сортів деревини, цьому бренду просто немає рівних в аранжуваннях даної теми! Це блискуче ілюструє новинка «2 Wood», яка створює ілюзію перебування у світлому літньому лісі, пронизаному променями сонця. З узбережжя долинає свіжий солонуватий вітерець - ви на Середземномор'ї, насолоджуйтесь моментом і знайте, що тепер ви зможете продовжити його настільки, наскільки захочете - адже тепер у вас є цей чудовий парфум у колекції!

Він однаково сподобається і чоловікам, і жінкам – у ньому немовби втілилося все найкраще, що було видано цим брендом раніше: мікс She wood та He wood перед вами! Носіть його в офіс і на прогулянки, на побачення і просто для власного задоволення - скрізь він підкреслить ваш смак і стане неймовірно стильним аксесуаром до будь-якого образу.



Історія аромату

 

Творці бренду – брати Дін та Ден Кейтони, дизайнери з Канади, закохані у лісові простори своєї країни. У своїх творах вони відтворюють ту атмосферу свободи, чистоти та єднання з природою, яку можна відчути лише в наймальовничіших канадських національних парках, ліс яких є надбанням цієї країни та гордістю всіх канадців.

Заснований Кейтонами парфумерний дім названий на честь перших літер імен братів, фірмовою «фішкою» яких стали деревні композиції. Безперечними бестселерами вважаються He Wood (2007) та співзвучний йому She Wood (2008), а також їхні чудові фланкери. У 2011 році портфоліо поповнилося новим шедевром - Potion, а 2014-го було представлено композицію Wild. Усі вони мають своє чоловіче та жіноче втілення, але новинка 2021 року вийшла у форматі унісекс, і навіть її назва підказує, що це – парфум для двох.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: оновлений дизайн передбачає стильні пляшечки-циліндри, за якими ви впізнаєте своїх фаворитів.

Купити Dsquared 2 2 Wood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція канадського бренду, що втілює стиль життя цієї гармонійної країни.

 

Усі відтінки дерева

 


Композиція зустрічає вас ранковою свіжістю цитрусів, які іскряться соковитими бризками юзу та лимона, доповненими харизматичним пряним рожевим перцем.

Головна деревна тема розкривається в центральному акорді, де звучать химерні відтінки кедра, кипарису та сріблястої ялини, прикрашені димним, гірко-шоколадним акцентом ветівера.

Завершує враження тепла, чуттєва амброво-мускусна магія, яка притягує до себе, наче магнітом.

Якщо ви віддаєте перевагу деревним ароматам, - у вашій колекції не вистачає саме цієї ефектної новинки. Варто купити Dsquared 2 2 Wood в інтернет-магазині La Grande – і ви вже наче подорожуєте канадськими заповідними місцями!