0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juliette Has a Gun Pear Inc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juliette Has a Gun Pear Inc Парфумована вода
199 грн
Juliette Has a Gun Pear Inc Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Juliette Has a Gun Pear Inc – солодка свіжість



 

Ця літня новинка підкорить вас з перших миттєвостей грайливою іскристістю, настроєм легкості та флірту. Вся ця гама радісних почуттів майстерно передана у мелодії парфумованої води Juliette Has a Gun Pear Inc, яка наповнює простір мускусними та амбровими, фруктовими та солодкими, акватичними та пудровими акордами. Вся ця пишність поміщена у фірмовий флакон-циліндр з вмістом чудового блакитного відтінку – справжня літня феєрія!

Це ідеальне доповнення вашого образу в сонячні та жаркі весняно-літні дні – життєрадісний, яскравий, неймовірно привабливий твір! Інтимний, тихий, коректний, легкий, але такий позитивний аромат порадує всіх, кому хочеться літнього настрою, але дрес-код не дозволяє нічого зайвого та «надмірного».



Історія аромату

 

«Джульєтта з пістолетом» - молодий авангардний бренд, який любить дивувати своїх шанувальників. Творцем його є талановитий та креативний парфумер Романо Річчі – спадкоємець модної імперії Ніни Річчі. Він придумав оригінальну концепцію про Джульєтту, що подорослішала - нашу сучасниницю, і з 2006 року втілює її в життя, захоплюючи не тільки епатажними назвами, а й ароматами, що запам'ятовуються.

Новинка 2021 року дзвінка, соковита, інтригуюча лимонадними бульбашками і смачним ароматом груші. Над нею працював сам Романо Річчі, намагаючись передати настрій дівчини, яка літнім днем фланує по вулиці зі склянкою прохолодного лимонаду і насолоджується життям, своєю молодістю та компліментами, якими її обсипають захоплені шанувальники і навіть випадкові перехожі.

Купити Juliette Has a Gun Pear Inc в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який міцно зайняв позицію ексклюзивного виробника парфумерії для поціновувачів із тонким смаком та нюхом.

 

Ваше ідеальне літо!


Цей фужерно-фруктовий парфум – неначе келих світлого ігристого вина у спекотний день!

Першим вступає грушевий акорд – тут ця нота звучить зеленою, соковитою, дзвінкою та зухвалою грушею, яку ви щойно з хрускотом відкусили і тепер насолоджуєтеся ароматним соком та відчуттям свіжості всередині.

За ним вступає дивовижний акорд амброксану, завдяки якому парфум відчувається таким делікатним, ніжним і невагомим - повітряним, небесним.

Фінальні ноти пробуджують чуттєвість, вишукано обіймаючи вас м'якими хвилями мускусу та сексуальними флюїдами Ambrettolide.

Якщо ви хочете зробити приголомшливий подарунок дівчині, якій дуже хочеться підняти настрій, вам, безумовно, варто купити Juliette Has a Gun Pear Inc в інтернет-магазині La Grande. Ще краще порадувати таким чином саму себе, щоб відчути легкість, невагомість, посилити свою чарівність і бути ідеальною для яскравого флірту!