0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Туалетна вода
670 грн
848 грн
Акція
-21%
Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Туалетна вода (тестер)
100ml
935 грн
1 154 грн
Акція
-19%
Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Крем для тіла
Немає у наявності

Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily

 



Привабливий і свіжий мускусно-пряний аромат імбирних лілій запаморочить не одну голову ваших шанувальників! У композиції White Tea Ginger Lily від класичного парфумерного дому Elizabeth Arden ви знайдете саму досконалість: динаміка, пристрасть і оптимізм тут у бездоганному балансі! Американський косметичний бренд, заснований ще в 1910 році, не просто зберіг свою популярність - він збільшує успіх з кожним роком, випускаючи і чарівні фланкери своїх класичних видань, і чудові нові лінії. І коли ми милуємося цим білим флаконом і насолоджуємося прихованим усередині квітковим ароматом, чудово розуміємо, чому для багатьох поколінь поспіль ім'я Elizabeth Arden рівнозначно до відзнаки якості.



Історія аромату

 

Білий чай вважається найбільш елітним серед сортів цього чудового напою - він витончений, вишуканий і дорогий. Саме таким є і парфум, створений у 2021 році в рамках колекції «White Tea», початок якої було покладено у 2017 році.

Ліній ароматних чайних творів у цього бренду кілька. Першою у 1999 році з'явилася колекція «Зелений чай», яка принесла парфумерії марки Елізабет Арден світову славу. Справді, важко знайти на землі людину, яка б не чула про це свіже і легке видання, здатне прикрасити будь-яке літнє вбрання. Успіх флагманської версії дозволив парфумерам бренду продовжити творчі пошуки у цьому напрямі, і в результаті світ набув багатьох чудових видань.

Зокрема, лінія «Білий чай» разом із новинкою 2021 року включає вже 5 парфумів, останній з яких присвячений п'янкому аромату імбирних лілій. Знавці стверджують, що ця версія виразніша за початкову, і при цьому має гідну стійкість і гарний шлейф.

Придбати Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого уродженкою Канади Флоренс Найтінгейл, яка досягла у США вершин б'юті-індустрії.

 

Пряний шарм імбирних лілій


Твір захоплює вас з перших миттєвостей яскравим і харизматичним стартом цитрусів: бергамота та гіркого апельсина, сонячного мандарину та квітково-зеленого штриху неролі.

Слідом за цим іскристим стартом входить головна тема «серця», де паморочить голову запах маріпосу – дивовижної квітки гедіхіуму білого з його п'янкими пахощами, чий шарм підкреслено відтінками оксамитово-пудрової фіалки.

Фінал феєричний: тут переплелися чуттєві тони мускусу та свіжа терпкість мате, трав'яниста насолода бобів тонка та шляхетність деревини кедра.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: класичний для цього парфумерного бренду строгий білий корпус біля основи стає прозорим, немов демонструючи вам чистоту аромату.

Вам, безумовно, варто купити Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете справляти цього літа стильне та витончене враження!