0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Dark Vanilla

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Dark Vanilla Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Dark Vanilla Парфумована вода (тестер)
100ml
2 829 грн
3 289 грн
Акція
-14%

Montale Dark Vanilla: як перетворити звичайний день на особливе свято

 



Розбудити чуттєвість і провести вас дорогою фантазій у країну, де справджуються мрії, здатний тонкий, магнетичний і наповнений спокусою аромат нової парфумованої води Montale Dark Vanilla.

Магічні сили природи такі могутні, що ніхто не здатний встояти перед їхньою солодкою спокусою - чоловіки і жінки, які віддають перевагу східногурманським парфумам, захопляться красою поєднання деревних і теплих пряних, ванільних і анімалістичних, шкіряних, бальзамічних і пудрових аккордів.

Парфум ідеально підійде для вечорів, що обіцяють так багато, для побачень та моментів, присвячених своїй красі та досягненню гармонії. Це чудовий аксесуар для осінньо-зимових образів любителів чуттєвих задоволень та поціновувачів гедоністичного ставлення до життя.



Історія аромату

 

П'єр Монталь, незважаючи на своє істинно французьке походження, не завжди жив у Парижі і володів фешенебельним бутіком у найпрестижнішому районі столиці. Майже 10 років він провів у подорожах арабським Сходом з метою осягнути секрети орієнтальних пахощів, - і досяг у цьому досконалості! Тепер у Європі не знайти більш досвідченого фахівця у складанні творів, які розкривають перед нами двері в інші світи та традиції, розширюють наше сприйняття та дозволяють чуттєвості набути більш глибокого потенціалу.

Новинка 2020 року присвячена темній магії ванілі, що створює навколо вас п'янкий, і в той же час інтимний шлейф - і надає чарівний орієнтальний акцент вашому образу.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони повністю захищають композиції від будь-яких спотворень через перепад температур, попадання сонця або вологості: особливий сплав корпусу дозволяє аромату служити вам дуже довго, що особливо важливо, враховуючи фірмову стійкість цієї продукції.

Придбати Montale Dark Vanilla в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього надзвичайно популярного та затребуваного бренду.

 

Дорога у світ незабутніх відчуттів


Твір відкривається запашним розсипом східних теплих спецій, що надзвичайно темпераментні і зігрівають вас своєю ароматною енергетикою.

Потім вступає складний і глибокий серцевий акорд, де химерно переплелися анімалістичні шкіряні ноти з їхнім тваринним магнетизмом, і гармоніюючі з ними відтінки солодко-димного, шкіряно-пряного камбоджійського удового дерева, вершкові мотиви деревини сандалу та карамельна залень пачулів.

Завершують враження ніжні дотики ванілі та теплі чари амбри.

Найкрасивіший флакон градієнтного відтінку чорнильної ночі чудово передає атмосферність цього унікального аромату. Прекрасна ідея для подарунка – і для мометів насолод, подарованих самим собі.

Якщо ви хочете поринути у світ східної естетики та гурманіки, відкрити для себе творчість дому Монталь, немає кращого рішення, ніж купити Montale Dark Vanilla в інтернет-магазині La Grande - і з головою піти в насолоду!