0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Oud Pashmina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Oud Pashmina Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Oud Pashmina Парфумована вода (тестер)
100ml
2 481 грн
2 919 грн
Акція
-15%

Montale Oud Pashmina - розкіш літньої ночі

 



Парфумерний бренд Montale представляє в 2021 концептуальний аромат Oud Pashmina, здатний подарувати вам незабутні миті нічного побачення в сяючому вогнями мегаполісі. Густе нічне повітря по-літньому тепле, чари жіночого образу неймовірно привабливі, всі акценти м'які та звабливі, всі відчуття – гармонійні, плавні, повні чуттєвості, глибини, що обіцяють неймовірну насолоду та відчуття щастя.

Воно неодмінно трапиться, і дуже скоро, воно передчується і передчувається, огортаючи вас ароматами солодко-димної деревини уда і обсипаючи оксамитовими пелюстками троянд, спокушаючи ваніллю і пестячи пудрою, спокушаючи тонкими ароматами свіжих прянощів і мускусу.

Ідеальний час для такого парфуму – прохолодна пора зими та весни, коли ви огорнете себе цією теплою, чарівною пашминою з ніг до голови, адже це – ніщо інше як найтонший затишний шарф, що надає невимовну чарівність. Втім, літні та осінні вечори також можуть бути відзначені рідкісним шармом цієї композиції.



Трохи історії

 

Автор бренду П'єр Монталь знову звертається до чуттєвої теми уда і троянди - класичного для східної парфумерії тандему. Тим не менш, навіть такий традиційний дует майстру вдалося обіграти з небаченої досі сторони. Його сутність чудово передана в талановито знятій рекламній кампанії, де вражають такі експресивні кадри нічного південного неба, що мерехтить вогнями арабського мегаполісу, - і прекрасної жінки, краса якої обрамлена в незабутній сукні і посилена запаморочливим парфумом.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, які цього разу набули красивого бузково-чорнильного градієнтного відтінку, що передає кольори нічного неба. Можна вдивлятися в нього, загадуючи бажання, переймаючись сріблом місячного світла, переповнюючись емоціями і заворожено споглядаючи ідеальний жіночий силует, що сяє, наче зірка-дороговказ. Такий вечір і такий аромат просто неможливо забути!

Купити Montale Oud Pashmina в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що є одним з найпопулярніших у всьому світі.

 

Огорнути себе вуаллю з троянд і мускусу.


Композиція сприймається як максимально чуттєва та приваблива – її магнетизм просто неймовірний!

Аромат наповнює простір глибокими переливами солодко-пряного, димно-деревного аромату уда з м'якими ванільними відтінками - тут він незрівнянний!

Класичною парою йому виступає чудова, пристрасна оксамитова троянда, - вона пробуджує бажання.

Завершують враження співзвучні її тони ванілі, що підсилюють привабливість головної теми та перебувають із нею у повній гармонії.

Сірий мускус у фіналі не залишає шансів для власників парфуму залишитись без компліментів та захоплених поглядів.

Прекрасний вибір для жінок і чоловіків, які прагнуть насолод і відправляються на побачення, що може залишити спогади на все життя. Якщо саме така і ваша мета – ідея купити Montale Oud Pashmina в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!