0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Shiseido Ginza

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Shiseido Ginza Парфумована вода
1 617 грн
Shiseido Ginza Парфумована вода (тестер)
90ml
2 606 грн

Shiseido Ginza - неповторний колорит Японії



 

Парфуми Shiseido Ginza натхненні ароматом району Токіо – Гінза. Парфум просто насичений японськими символами – тут використані такі традиційні для цієї культури інгредієнти, як гранат, магнолія та, звичайно, дерево хіноку. Композиція побудована на виразному поєднанні нот дерева та квітів, свіжих прянощів і пачулів, солодких та фужерних тонів. Своїм характером вона нагадує японський мегаполіс з його насиченим ритмом життя та одночасно прагненням до того, щоб насолодитися кожною миттю природної краси.

Найкраще парфум звучить весняним днем, адже він втілює пору цвітіння, свіжості, відродження до життя світу дерев і світу людей.

Композиція адресована жінкам, які віддають перевагу квітково-фруктовим ароматам з помірним шлейфом, що привертають увагу та компліменти, підкреслюють жіночний характер своєї володарки, її емоційну натуру, але при цьому не сприймаються як надмірно яскраві та недоречні.



Історія аромату

 

Це видання – продовження ідеї однойменного випуску 1975 року, жіночого квіткового твору у флаконі в формі хмарочоса, символу сучасного Токіо.

Унікальний і дизайн флаконів – ніжно-рожевий жіночний корпус з чорним елементом мужності, що проникає всередину – вічна тема єднання Інь та Янь.

Над виданням «Гінза» 2021 року працювали у творчому тандемі Карін Дюбрей та Майя Лерну (Karine Dubreuil та Maya Lernout). Карін відома своїми бестселерами Eclat d'Arpеge Lanvin, Incanto Shine Salvatore Ferragamo та Envy Me Gucci, а Майя подарувала світові LolitaLand Lolita Lempicka, Rose Extase Nina Ricci та Kenzo World Eau de Toilette Kenzo.

Талановиті майстри і цього разу створили чудовий твір, гідний справжніх поціновувачів, а дизайнери помістили його в вельми інтригуючий флакон, який відразу привертає увагу.

Купити Shiseido Ginza в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який розпочав свій шлях у 1878 році як компанія з виробництва косметики та засобів для догляду за волоссям. А з 1917 року марка залучає світ і до витонченого звучання творів японської парфумерної школи.

 

Гармонія Інь та Янь


Композиція відкривається яскравим, звучним дуетом соковитого гранату та темпераментного пряного рожевого перцю.

У «серці» твору зібрано приголомшливий букет з тонким, але таким експресивним ароматом: дивовижні орхідеї пахнуть в оточенні магнолій, повітряних білих фрезій і романтичного жасмину, що так хвилює...

Завершує звучання чудова деревна база, де традиційно японський аромат дерева хіноки доповнений вершковою деревиною сандалу та пряно-карамельними пачулями.

Якщо ви хочете відкрити для себе світ Токіо - міста майбутнього, і зрозуміти секрети японської парфумерної традиції, неодмінно варто купити Shiseido Ginza в інтернет-магазині La Grande!