0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Initio Parfums Prives Musk Therapy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

261 грн
Initio Parfums Prives Musk Therapy Духи (тестер)
Немає у наявності

Initio Parfums Prives Musk Therapy: краса врятує світ !



 

Немов легкий ранковий серпанок, наповнений квітами і теплим сонячним промінням, огортає вас аромат Musk Therapy від нішевого парфумерного бренду Initio Parfums Prives. Ця дивовижна квітково-мускусна композиція прикрашена цитрусовими та фруктовими, пудровими та деревними, пряними та зеленими відтінками – чарівне, освіжаюче, лагідне та м'яке звучання аромату неймовірно привертає до себе та притягує безліч компліментів і щирих усмішок. Від нього ніби стає світліше довкола! У парфума весняно-літній настрій, який імпонуватиме всім на денних заходах, підкреслюючи ваш тонкий смак.

Безтурботний і ніжний, чуттєвий і чистий – аромат підкорює своєю чарівністю з перших секунд, і, напевно, стане вашим найкращим ароматом надовго – з ним просто неможливо розлучитися, немов із коханою людиною чи добрим другом!



Трохи історії

 

Творець бренду «Ініціація» Надя Бенемар представила свої перші твори у 2015 році. Вона бачить концепцію парфумерного будинку в тому, щоб і в сучасному світі зберегти давню магію ольфакторного мистецтва, навчитися використовувати їхню незриму силу щодо людини та її емоцій, чуттєвості, настрою.

Першими колекціями стали Magnetic Blend та The Absolutes – низка чудових творів, які звернули увагу на бренд як професіоналів, так і поціновувачів нішевого напряму. За ними пішли лінії The Carnal Blends Collection (2016) та Black Gold Project (2018).

А ось «Терапія мускусу» вийшла у складі найвишуканішої, витонченої колекції цього парфумерного будинку – «Гедоніст» (Hedonist), що означає «збирач задоволень та насолод».

Заслуговує на компліменти і чудовий дизайн флаконів: «Мускус» отримав білосніжне вбрання, а його флакон прикрашений витонченим золотим гравірованим візерунком.

Купити Initio Parfums Prives Musk Therapy в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який дарує поціновувачам високого парфумерного мистецтва натхнення та справжнє задоволення, пробуджуючи високі почуття.

 

Ніжний вуаль мускусу


Композиція розкриває свої обійми чудовим фруктово-цитрусовим тріо чорної смородини, мандарину та бергамота – таке поєднання чудово освіжає та піднімає настрій.

Потім входить запаморочливий аромат магнолій, їх доповнює солодкий гедіон і головний інгредієнт твору – повітряний, ніжний, безневинно-чуттєвий білий мускус, чия привабливість близька до чарівності маленької дитини, яку хочеться приголубити через одну лише її сяючу усмішку.

Чуттєвіший і сексуальніший мускус чується у фіналі, де він зливається в повній гармонії з деревно-вершковим ароматом білого сандала.

Чудове видання для подарунка, що запам'ятовується на все життя – якщо вам потрібен саме такий презент – вам, безумовно, варто купити Initio Parfums Prives Musk Therapy в інтернет-магазині La Grande!