0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Escentric Molecules Molecule 01 Mandarin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Туалетна вода
6 464 грн
Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Molecule 01 + Mandarin = квінтесенція літа від Escentric Molecules!

 

Будинок нішевої парфумерії Escentric Molecules створив чудову трилогію М+ за мотивами свого бестселера – «Ексцентричної молекули». Одна з новинок Molecule 01+ Mandarin наповнена інтригою сучасної молекулярної парфумерії та соковитими, іскристими бризками мандаринів, напоєних сонцем.

Композиція яскрава, літня, драйвова – вона адресована і чоловікам, і жінкам, натура яких оптимістична і яскрава. Це енерджайзер, що піднімає настрій, освіжає і наповнює все позитивом!

Цитрусові та деревні тони дарують бадьорість і тонізують, надають стиль та чарівність. Мускусні та амброві відтінки акцентують на чуттєвості власника парфуму. Відмінний вибір як кежуал-аксесуар на весь весняно-літній сезон.

Історія аромату

 

Бренд був створений у 2006 році німецьким парфумером Гезою Шеном, який наче випередив свій час. Він увів моду на молекулярний підхід до створення парфумерних композицій: хоча у світі був бум «натуральної сировини», Шен наважився запропонувати щось кардинально інше: синтетичні сполуки, які здатні однією молекулою замінити цілу палітру компонентів.

Флагманським ароматом стала легендарна «Молекула 01», а потім з'явилися приголомшливі продовження – кожне з них було унікальним, до того ж мало загадкову особливість: аромати від Geza Schoen здатні були звучати на кожному зі своїх власників по-різному. І навіть той самий володар неймовірного флакона зазначав, що його вміст здатний змінюватися в залежності від сезону і навіть настрою!

Рік 2021 подарував шанувальникам бренду нову колекцію « Molecule 01 », видання якої були присвячені улюбленим нотам парфумерів – пачулі, ірису та мандарину, проте обіграні вони виявилися зовсім незвично.

Придбати Escentric Molecules « Molecule 01 + Mandarin» в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція парфумерного будинку, що є орієнтиром для всіх поціновувачів парфумерії та професійних майстрів, які прагнуть досконалості, досягнутого завдяки таланту вчених.

 

Молекули чудового настрою!

Композиція побудована на поєднанні ультрасучасного досягнення парфумерів - молекули Iso E Super з її ароматом світлого дерева, і стиглого, солодкого, сповненого радості та літньої атмосфери мандарину.

Легкість, стиль, актуальність цього аромату робить його чудовим вибором для подорожей та прогулянок, для відпочинку та побачень. Завдяки приємному звучанню така парфума добре доповнює навіть офісні образи, створюючи настрій на позитивну роботу.

Новинка оформлена в тому ж стилі, що й інші аромати цього модного бренду - абстрактні кола прикрашають фіал, роблячи його футуристичним подарунком поціновувачам всього незвичайного, неординарного.

Якщо ви хочете дізнатися, що ж є справжня передова парфумерія, за якою майбутнє - вам, безумовно, варто купити Escentric Molecules « Molecule 01 + Mandarin» в інтернет-магазині La Grande!