0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escentric Molecules Molecule 01 Iris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Туалетна вода
6 679 грн
Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Новинка від Escentric Molecules - приваблива і ніжна Molecule 01 + Iris !

 

Проект Escentric Molecules знову привертає до себе увагу екстраординарною композицією, в якій незвичайно все: Molecule 01 + Iris – не парфум у традиційному значенні цього слова, а справжній твір високого ольфакторного мистецтва. Твір, що складається всього з двох нот, звучить, ніби цілий парфумерний оркестр, переливаючись деревним та мускусними, амбровими та ірисовими, пудровими та землістими відтінками.

За словами творця композиції, Гези Шена, його надихнув кремово-пудровий шарм ірисів, що утворює навколо свого володаря ауру незвичайної природної чарівності, встояти перед якою неможливо!

Як і всі інші парфуми «Ексцентричних молекул», він здатний звучати абсолютно по-різному не тільки на різних власниках, а й змінюватись залежно від настрою, самопочуття, і навіть від сезону чи погоди. Один флакон «Молекул» зазвичай замінює відразу кілька інших – це справді дуже вдала покупка!

Історія аромату

 

Творець бренду Geza Schoen – новатор та бунтар. У 2001 році він пішов із компанії Symris і почав розробляти аромати, далекі від загальноприйнятих модних канонів. У 2006 році Шен представив світові свій дебют, що став бестселером просто миттєво. Своїм твором Molecule 01 на основі синтетичної молекули Iso-e-super він започаткував «багатогранний мінімалізм» у парфумерії, хоч би як загадково це звучало.

Зараз у його портфоліо 18 парфумів, багато з яких визнані сучасними шедеврами. А рік 2021 року ознаменувався виходом нової колекції М+, до якої увійшли три новинки, прикрашені ефектними акцентами – ірисовим, мандариновим та чуйливим.

Парфумерія цієї марки є однією з найбільш підроблених у світі – через її найвищу популярність, «трендовість». Однак якщо ви віддаєте перевагу виключно оригіналам, купити Escentric Molecules Molecule 01 + Iris в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього популярного і такого незвичайного бренду з Німеччини.

Молекули та іриси.

Композиція побудована на створенні абсолютної гармонії з'єднання ноти Iso-e-super з її чарівним звучанням, що нагадує запах світлого дерева, і бархатистим, пудровим ароматом ірису та його кореня.

В результаті досягається досконале дерево-пудрове звучання, де вершкова оксамитова доповнена легкою гіркуватістю і м'якою солодкістю.

Такий парфум – ідеальний вибір для всіх, хто прагне підкреслити свою унікальність, неповторність, проявити себе та позиціонувати як людину багатопланову, творчу, з нестандартним підходом до життя.

Вам, безумовно, варто купити Escentric Molecules Molecule 01 + Iris в інтернет-магазині La Grande, якщо ви бажаєте зробити незабутній подарунок собі із значущою для вас людині – чоловікові чи жінці, адже цей аромат, як і всі інші видання цього бренду, не знає ґендерних кордонів!