0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Floral Musk

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Floral Musk Парфумована вода
3 268 грн
Хіт
Attar Collection Floral Musk Парфумована вода (тестер)
100ml
2 461 грн

Attar Collection Floral Musk – втілення орієнтальної чуттєвості

 



Нішевий дім арабської парфумерії Attar Collection завжди тішить своїх шанувальників справжньою східною розкішшю. Новинка Floral Musk створює враження прогулянки в саду багатого східного палацу, де пахнуть насичені квіти, прикрашені відтінками мускусу та амбри, пудри та солодощів, а також фужерними, бальзамічними, карамельними, землистими та тваринними нотами.

Ця флорієнтальна композиція стане чудовою прикрасою для будь-якого денного заходу – від презентації чи виставки до візиту у фешенебельний ресторан. Статусний, складний, по-східному щільний і стійкий аромат важливо вміти носити – з гідністю, дотримуючись дрес-коду: він не поєднується з одягом у стилі кежуал, а вимагає від своїх власників виглядати, наче селебрітіз!

Цікаво, що на чоловічій та жіночій шкірі парфум звучить зовсім по-різному, адаптуючись до її «хімії» та посилюючи для кожного свого власника індивідуальну привабливість.



Історія аромату

 

Близькосхідний парфумерний дім Attar Collection з'явився в 2015 році. Цей комерційний проект став неймовірно вдалим у дуже стислий термін: зараз у його портфоліо налічується понад тридцять творів.

Старшим парфумером марки став Ян Ваньє (Yann Vasnier), а також до співпраці були залучені такі «зірки», як Luz Vaquero, Miroslav Petkov, Mustafa Firoz, Esmail Firoz, Jordi Fernandez та Abdullah Mohsen Bin Shaya – це й зумовило успіх.

Видання «Флорал Маск» вийшло у 2021 році у складі колекції Attars Eau de Parfum – воно присвячене витонченій чуттєвості квітів та сексуальності мускусу. Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – як завжди, золотисті кришечки виготовлені у стилі східної архітектури, а сам фіал розписаний ефектними візерунками – квітковим орнаментом.

Купити Attar Collection Floral Musk в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих світових брендів косметики та парфумерії.

 

Східний. Запаморочливий. Довершений!


Композиція відкривається приголомшливим, експресивним акцентом квітучих чорнобривців і солодким маревом жасмину. Така прелюдія налаштовує на ноту романтики, а серцевий акорд, де зібрані теплі тони чуттєвої амбри і солодкої карамелі, що так вабить, стане справжнім магнітом для протилежної статі!

Завершує враження вишукане поєднання білого мускусу, харизматичного моху та кришталевої, ніжної конвалії.

Якщо вам хочеться навесні та восени насолоджуватись справді досконалим квітковим звучанням – і одночасно підкреслити свою сексуальність, вам неодмінно варто купити Attar Collection Floral Musk в інтернет-магазині La Grande!

Багатий, глибокий, по-східному насичений аромат у ефектному флаконі напевно стане одним з ваших кращих придбань – прикрасою особистої колекції!