0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Valentino Uomo Born in Roma Yellow Dream

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Uomo Born in Roma Yellow Dream Туалетна вода
85 грн
Valentino Uomo Born in Roma Yellow Dream Туалетна вода (тестер)
100ml
3 181 грн

Valentino Uomo Born in Roma Yellow Dream: народжений в Римі чоловік мрії!

 



Бренд Valentino знову вражає уяву ефектною новинкою: східно-пряна туалетна вода Uomo Born in Roma Yellow Dream захопить поціновувачів прекрасного теплими пряними та солодкими, ванільними та фруктовими, свіжими та цитрусовими, тропічними та деревними акордами.

Це яскравий весняно-літній парфум для денних особливих подій: елегантний, стильний, трендовий – як і будь-який інший витвір модного дому Валентино! Аромат надає своєму власнику той неповторний італійський блиск, завдяки якому латинські чоловіки вважаються такими бажаними кавалерами, чий шарм визнаний у всьому світі.



Трохи історії

 

Новинка 2021 року видання вийшла ефектним дуетом для Нього та Неї. Над чоловічою версією працював талановитий тандем парфумерів  Julie Macé та Violaine Colas. Майстри надихалися чарівною атмосферою Риму – старовинного та завжди сучасного міста, де чоловіки – еталон галантності.

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів – гранованих фіалів з дорогого скла. Їм відповідно створена і коробка, оформлена в шикарному чорному кольорі.

Новинка поповнила колекцію Valentino Uomo, флагманський парфум якої був впущений у 2014 році. З ним у парі вийшла також Donna, яка започаткувала однойменну жіночу колекцію.

Купити Valentino Uomo Born in Roma Yellow Dream в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого модельєром Валентино Гаравані у 1960 році в Римі. Вже через 7 років кутюр'є отримав престижну нагороду Neiman Marcus і увійшов до числа провідних модельєрів Італії, а в 1978 році він запустив і лінію парфумерії, дебютувавши у співпраці з компаніями Unilever і Givaudan. Сьогодні ж парф-бутики Валентино розташовані більш ніж у ста країнах по всьому світу, а портфоліо бренду налічує понад сорок творів.

 

Золоті мрії...


Перша версія «Народженого в Римі» вийшла в 2019 і була вечірнім ароматом для побачень. Новинка ж Yellow Dream більш легка та універсальна, здатна прикрасити свого власника на всіляких денних заходах. Композиція відкривається соковитим дуетом солодкого тропічного ананаса і сонячної, іскристої мандаринової есенції.

Центральною темою звучить яскравий, пряний, харизматичний акцент імбиру, ефектно доповнений солодким ароматним запахом спецій: тепла і темпераменту «серцю» додав розсип запашних прянощів.

У фіналі твору чудовий тандем есенції благородного смолистого кедра і абсолю ванілі, що манить, – встояти просто неможливо!

Якщо вам до душі східні пряні парфуми, ідея купити Valentino Uomo Born в Roma Yellow Dream в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою - ця новинка стане дуже вдалим поповненням вашої колекції! З ним так легко стати по-справжньому привабливим чоловіком - улюбленцем дівчат, що насолоджується своєю популярністю!