0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Rebrode

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Rebrode Парфумована вода
3 592 грн
4 177 грн
Акція
-14%
Gritti Rebrode Парфумована вода (тестер)
100ml
3 102 грн
3 607 грн
Акція
-14%

Gritti Rebrode – ексклюзивна вишивка!



Аромати від парфумера Luca Gritti – це завжди втілена вишуканість та спокуса. Новий парфум Gritti Rebrode з чуттєвої серії «Bra» присвячений однойменній техніці найтоншої вишивки і білизни, яка нею прикрашена і зачаровує своєю вишуканістю – як встояти перед такою красою?
Майстерно «вишитий» візерунок аромату переливається солодкими та пудровими відтінками фруктів та цитрусів, мускусу та дерева, прикрашеними тропічними, свіжими та ванільними акордами.
Він ідеально прикрасить вас у теплому сезоні, немов вишиване мереживне вбрання, яке підкреслює легкість, романтичність, витонченість образу.
Таке ж враження справляє і білий із золотом флакон – втілення розкоші та елегантності.



Історія створення


«Біла колекція» венеціанського парфумерного нішевого будинку Гритті була представлена на виставці ексклюзивної парфумерії в Мілані в 2018 році. Вона включає дев'ять чудових творів, подібним мереживам, пелюсткам, хмарам і балетним сукням – саме такі асоціації викликають назви цих парфумів та їх хвилюючі, ніжні аромати.
Одна з новинок, квітково-фруктова композиція Gritti Rebrode, натхнена вишивками по найтоншій тканині – традиційною французькою спокусою, здатною зробити одяг справжнім витвором мистецтва.
Її автором став особисто засновник бренду Лука Грітті, спадкоємець давнього славетного венеціанського роду, в якому були дожі та вчені, мандрівники та парфумери. Лука Грітті в наші дні відродив традиції створення чарівних парфумів, що прийшли до нас із середньовіччя, і зумів змусити їх звучати абсолютно сучасно – і водночас зачаровуючи.
Флакон виглядає не менш дорогоцінним, ніж його вміст - він немов виточений з унікального мармуру - білого із золотими прожилками. Він буде гідною окрасою навіть найфешенебельнішої колекції!
Вся лінія White доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Gritti Rebrode у нашому київському шоу-румі або замовити улюблений аромат буквально за пару кліків на сторінках нашого інтернет-магазину.



Візерунки на вашій шкірі, вишиті химерними поєднаннями аромату...


Композиція відкривається яскравими, барвистими та багатоплановими фруктовими нотами, соковитого колориту яким додає іскристий акцент лимона та сонячного мандарину, а також запашний нюанс пікантних червоних ягід.
Спокуслива прелюдія змінюється запаморочливими квітковими нотами серцевого акорду, гармонійно доповненими тропічною насолодою маракуї та теплою чуттєвістю амбри.
Насамкінець ви будете підкорені чуттєвими чарами мускусу, помноженими на пряну спокусу пачулів і принадної, ніжної ванілі. Базою для них є елегантний акорд деревних нот.
Якщо вам імпонує квітково-фруктова мелодія аромату, рекомендуємо купити Gritti Rebrode в інтернет-магазині La Grande – він не підведе ваших очікувань!