0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster Туалетна вода
799 грн
Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster – подорож набережною Гамбурга

 

Одне з наймальовничіших та найулюбленіших місць Гамбурга для багатьох є «Набережна для Променаду» - міський берег Альстера з його затишними кафе та магазинами. Цим місцем ще за життя був досконало зачарований знаменитий модельєр Karl Lagerfeld , а його парфумерний будинок видав дивовижний чоловічий парфум Karl Hamburg Alster . Цей фужерний твір освіжає безліччю відтінків трав'яних і м'яких пряних акордів, і призначений для весняно-літнього сезону, який вже відкривають стильні сучасні чоловіки, що знаються на модних трендах.

Історія аромату

 

Як відомо, творець бренду Карл Лагерфельд любив подорожі, і його улюблені місця на карті світу тепер відображені не тільки відкритими там бутіками марки, але й чудовими парфумами, що увійшли до колекції Places By Karl.

Роком раніше був презентований тандем Paris 21 Rue Saint-Guillaume (що вийшов на честь бутика Лагерфельда в Парижі – його штаб-квартири) та New York Mercer Street (присвячений улюбленому Нью-Йоркському району кутюр'є на Манхеттені).

Дует тепло прийняла публіка і професіонали, і тому в 2021 знову відбулася презентація пари новинок, присвячених осередку паризької моди в Токіо Karl Tokyo Shibuya і туманному, вітряному Гамбургу - саме таким завжди сприймав його маестро і таким його створили парфю.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічний підпис модельєра прикрашає фіал із дорогого скла – як завжди елегантно та просто, у улюбленому стилі Карла, який він сам формулював як «інтелектуальна сексуальність».

Купити Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього престижного бренду, що десятиліттями формує модні тренди в одязі, аксесуарах і, звичайно ж, парфумерії.

 

Прогулянка берегом Альстера в Гамбурзі

Улюблене місце відпочинку городян та гостей Гамбурга, човники, вологе річкове повітря притоку Ельби, романтика старовинного міста, не втрачена в круговерті сучасності, – все це зашифровано в ароматі цієї парфуми.

Відкривається твір свіжістю соковитого мандарину та прохолодної м'яти, які піднімуть вам настрій при зустрічі, а потім вас зачарує хвилююче та елегантне «серце», де звучать ароматні квіткові ноти шавлії, аристократичної лаванди та повітряних, невагомих білих фрезій.

Завершують композицію благородні дерев'яні ноти та дубовий мох, оповиті чуттєвою хмаркою мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Karl Lagerfeld Karl Hamburg Alster в інтернет-магазині La Grande, якщо ви також закохані у старовинні міста Європи та готові подорожувати ними, привозячи звідусіль враження та спогади. Якщо ви ще не бували в Гамбурзі або не встигли протестувати цю ефектну парфумерну новинку, в інтернет-магазині La Grande вас проконсультують про особливості композиції, і ваш шопінг, напевно, буде вдалим і дуже комфортним!