0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Benetton Sisterland Pink Raspberry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Benetton Sisterland Pink Raspberry Туалетна вода
Немає у наявності

Benetton Sisterland Pink Raspberry – рожеві скарби літа

 

Найвеселіша, життєрадісна та спокуслива із «сестричок» Benetton Sisterland - яскрава композиція Pink Raspberry , присвячена щедрим ягідним дарункам літа – стиглої солодощі малини та пікантній кислинці червоної смородини.

Чарівний солодкий аромат фруктів переплітається з трепетною хмаркою білих квітів і аранжований з цілим калейдоскопом відтінків – пряних та мускусних, пудрових та деревних, з витонченою освіжаючою кислинкою.

Іскристий, легкий, ненав'язливий аромат має достатню для літа стійкість і при цьому нікому не завадить надміру вираженим шлейфом: він створює особливу ауру навколо своєї володарки, але насолодитися нею зможуть переважно ті, кому пощастило виявитися досить близько. Чарівний вибір для теплого сезону, коли дівчатам хочеться флірту, прекрасного настрою, яскравих емоцій та незабутніх вражень.

Історія аромату

 

У 2021 році модний бренд Бенеттон вразив шанувальників своєї продукції абсолютно неординарною прем'єрою одразу трьох творів, зібраних у колекції Sisterland . Три флакони виконані в образах дівчаток-сестричок, яскравих лялечок, з якими так і хочеться пограти, виконавши мрію дитинства про два подарунки в одному.

Нова лінія захоплює своїми яскравими кольорами дизайну та звучними ароматними відтінками, присвяченими романтичному жасмину, чуттєвій троянді та привабливій, спокусливій малині.

Такі ідеї не дивовижні для бренду, девізом якого є слоган United Colors of Benetton: його кольори, колекції модного одягу, білизни, аксесуарів, товарів для дітей та майбутніх мам справді об'єднують людей по всьому світу – всіх тих, хто любить життя та не ховає своїх емоцій.

Купити Benetton Sisterland Pink Raspberry в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас виключно справжню продукцію бренду, що з 1987 року представляє свою парфумерію та завойовує світ креативністю та чудовою якістю. Результат креативу парфумерів та дизайнерів компанії – 90 дивовижних композицій, багато з яких стали візитними картками молоді по всьому світу.

 

Аура щедрих вражень

Композиція починає своє звучання з енергійних, яскравих ягідних нот соковитої стиглої малини та гармонійно доповнюється ноткою смородини. Солодощі літніх ягід урівноважені тут хвилюючим квітковим «серцем» твору, де найніжніший апельсиновий колір переплітаються з повітряним, немов кришталевим акцентом білих фрезій.

Завершує твір фірмова база, де природний шарм сандалу переплітається із дивовижною ніжністю та чуттєвістю мускусу.

Якщо цього літа вам потрібні яскраві враження, хочеться карколомного флірту та роману, який залишить іскристий слід у вашому житті, ідея купити Benetton Sisterland Pink Raspberry в інтернет-магазині La Grande, буде просто чудовою!