0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Byredo Parfums Mixed Emotions

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Byredo Parfums Mixed Emotions Парфумована вода
6 048 грн
Byredo Parfums Mixed Emotions Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Byredo Parfums Mixed Emotions – калейдоскоп емоцій!

 



Нішевий парфумерний бренд Byredo Parfums представляє ефектну та дуже незвичайну новинку Mixed Emotions. Аромат справді пробуджує складні емоції – з одного боку, він дуже сприятливий, комфортний, затишний – з іншого він нагадує про чуттєву сторону нашої натури. У вас ніби борються протилежності: ваша ніжна та пристрасна сторона.

До того ж багатство відтінків аромату надзвичайно вражає: тут ви відчуєте фруктові та зелені, деревні та фужерні, шкіряні та пряні, свіжі та квіткові, і навіть витончено-димні тони.

«Змішані емоції» - це чудовий вибір в якості денного осіннього або весняного парфуму, коли його можливості розкриваються у всій красі, граючи чудовим шлейфом і переливаючись відтінками в прохолодному повітрі.



Історія аромату

 

Творець бренду Бен Горхем ніколи не був парфумером. Баскетболіст і водночас художник, він зацікавився ароматами випадково, познайомившись із ольфакторним майстром Пітером Вульфом. Він ніколи не думав, що парфуми можуть стати не звичайним хобі, а справою всього його життя. Навіть назва його марки відображає цю стартову позицію, адже Byredo – скорочення від слова by redolence – щось необов'язкове.

Бен почав з виготовлення ароматизованих свічок прямо в домашніх умовах, але досить швидко зрозумів потенціал цього напряму і почав співпрацювати з обдарованими сучасними парфумерами Жеромом Епінеттом та Олівією Джакобетті. Жером створює парфумерію цього бренду, Олівія - парфумовані свічки.

Основними концептуальними моментами бренд обрав собі високоякісні інгредієнти, комфортні для носіння композиції та вміння передавати свої емоції через аромат.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони абсолютно прості та лаконічні, і при цьому безумовно елегантні та впізнавані.

Купити Byredo Parfums Mixed Emotions в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього нішевого бренду з унікальними творами.

 

Мікс приголомшливих відчуттів!


Ця деревно-фужерна композиція відкривається яскравим, ароматним акцентом чорної смородини з її терпкою кислинкою та освіжаючим, тонізуючим ефектом, який ще більше посилює мате.

У тій же стилістиці створено і серце твору, де освіжаюча нота чаю доповнена запашною соковитою зеленню фіалкового листя.

Ще цікавіше обіграний фінал, де стильний нюанс папірусу переплітається з іншим деревним ароматом – виразною березовою нотою з її легким шкіряним акцентом.

Ви можете знайти продукцію Byredo не тільки у флагманському бутіку в Парижі на вулиці Сент-Онорі, але й у всьому світі - у Нью-Йорку в престижному районі Вустер-Стріт, у Лондоні на Лексінгтон-стріт, або на батьківщині бренду у Стокгольмі. Включена до цього списку і Україна, де купити Byredo Parfums Mixed Emotions можна в інтернет-магазині La Grande.