0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Honore Delights

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Honore Delights Парфумована вода
278 грн
Ex Nihilo Honore Delights Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ex Nihilo Honore Delights - заслужене захоплення!

 



З нічого бренду Ex Nihilo знову вдалося створити щось вражаюче - абсолютно ніжне, трепетне і в той же час яскраве звучання Honore Delights. Цей аромат створений у стилістиці квітково-фруктово-солодких порід, він прикрашений мускусними та пудровими, деревними та цитрусовими, ірисовими та фіалковими акордами.

Немає такої пори року або ситуації, коли він був би недоречний або недостатньо гарний, але особливо гарним це звучання сприймається навесні та восени, коли в прохолодному повітрі запаморочливий шлейф захопить вашу уяву.

Спочатку парфум призначався виключно для парижанок, але потім творці бренду вирішили, що популярність і любов жінок всього світу буде важливішою за принцип ексклюзивності. І тепер насолоджуватися чудовими пахощами зможуть і мешканки інших країн Європи – включаючи, звісно, й Україну.

Усім він нагадує про вулицю Saint-Honorе у Парижі, де так багато бутіків, які полюбляють модниці. Саме фешн-атмосфера та особлива аура цього місця надихнули парфумера на створення такого ефектного твору.

 

Історія аромату

 

Творцями бренду у 2013 році стали троє друзів та однодумців - Олів'є Ройєр, Бенуа Вердьє та Сільві Лодей. Вони відкрили свій перший бутік на вулиці Сент-Оноре в столиці Франції, причому спочатку головною родзинкою була можливість прямо на очах клієнта змішати необхідні інгредієнти парфуму і отримати твір воістину унікальний (а коробка при цьому могла бути прикрашена персональними ініціалами або важливими для власника словами) . Недарма назва бренду перекладається як "З нічого", "З нуля"!

Поступово колекція парфумів збільшувалася, а до співпрацю запрошувалися імениті і талановиті майстри. Так, над новинкою Honore Delights працювала Nathalie Gracia-Cetto, відома такими бестселерами як Love Chloе, Burberry Brit, Soleil Blanc Tom Ford або відоме видання того ж бренду Sweet Morphine Ex Nihilo.

Новий твір поповнив колекцію Les Interdites у 2021 році та став дев'ятим фланкером у цій неймовірно сексуальній та чуттєвій лінійці ароматів.

Купити Ex Nihilo Honore Delights в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найпопулярніших брендів світу.

 

Насолода, якої ви гідні


Вступ переливається звучними та соковитими, яскравими та зухвалими цитрусами. Неролі привносить особливу квітково-зелену освіжаючу чарівність, а бергамот - терпко-деревний шарм, що підкреслює ваш стильний образ.

Ту ж тему, але в солодших тонах, розкриває серцевий акорд, де звучить аромат квітів апельсинового дерева – флердоранжа, прикрашений пудровим шармом ірисів та чуттєвістю амбрети.

Вишукана деревна база, складена з вершкового сандала і смолистого кедра, огорнута чарівним флером мускусу, який робить володарку парфуму неймовірно привабливою.

Очікується, що він незабаром буде представлений не тільки у повнорозмірному флаконі, а й у фіалі-мініатюрці з набору для подорожей, що включає п'ять варіацій ароматів бренду.

Вам, безперечно, варто купити Ex Nihilo Honore Delights в інтернет-магазині La Grande, якщо ви закохані в Париж і хочете завжди і скрізь мати його частинку!