0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Musc Noir for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her Парфумована вода
78 грн
Narciso Rodriguez Musc Noir For Her Парфумована вода (тестер)
100ml
2 842 грн

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her – чари чорного мускусу

 



Парфумерний бренд Narciso Rodriguez пропонує новий рівень чуттєвості, новий стандарт жіночності, новий погляд на концентрацію мускусу, втілені в ароматі Musc Noir For Her. Цей твір з мускусно-пудрово-фруктовими відтінками прикрашений нюансами ванілі та солодощів, шкіри та мигдалю. Воно відрізняється надзвичайно чуттєвим, але при цьому інтимним, м'яким звучанням, завдяки чому не бентежить своїм зайвим шлейфом оточуючих і чудово вписується в будь-яку ситуацію - від романтичної до ділової.

Такий парфум - немов друга шкіра, він підкреслює все, що необхідно, не переходячи при цьому граней пристойності, і в той же час торкаючись теми жіночої привабливості та сексуальності. Він - неначе дорогий шовк, ніжний і коштовний, і його магії протистояти неможливо!

Прекрасний аксесуар для побачень та ситуацій, які обіцяють так багато! Його звучання ідеально навесні та восени, адже у прохолодному повітрі він особливо гарний.



Історія аромату

 

Творець бренду – модний дизайнер Наркісо Родрігес, якому вдалося дуже швидко завоювати любов публіки та визнання професійних критиків кількома важливими рішеннями: він майстерно обіграв тему мускусу та жіночої чуттєвості, і придумав досконалі, вкриті зсередини лаком флакони, що нагадують своїми чіткими силуетами. Вони самі по собі дарують тактильне та візуальне задоволення!

До того ж Наркісо залучив до співпраці найкращих сучасних парфумерів, і результат не забарився: перший же твір Narciso Rodriguez For Her роботи Френсіса Кюркджяна завоював у рік свого випуску найпрестижнішу нагороду British FiFi Award-2003.

Автором нової роботи видання 2021 року стала талановита та чарівна Соня Констант, яка подарувала світові такі блискучі бестселери, як Her Golden Secret Antonio Banderas, Absolutely Me Escada, La Belle Jean Paul Gaultier, Angel Nova Mugler, Bella Nina Ricci, Donna Valentino, Noir Pour та Orchid Soleil Tom Ford. Але головними та найпопулярнішими її творами по праву можна вважати ті, що створені для дому Наркісо Родрігеса - Pure Musc For Her, Fleur Musc та Rouge Narciso Rodriguez.

Купити Musc Noir For Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього престижного бренду Narciso Rodriguez .

 

Розкрити вашу внутрішню красу.


Першим вступає чудовий сливовий акорд, де фруктовий аромат постає у всьому його різноманітті - стиглими, солодкими з легкою терпкою кислинкою аспектами.

У «серці» композиції звучить її головна тема – чарівний мускус – такий привабливий, хвилюючий, чуттєвий та сексуальний! Його ефектно доповнюють солодкі пахощі квітів геліотропу.

Завершує враження сильний, але делікатний акцент замші, що асоціюється з ніжною жіночою шкірою, на яку так приємно лягає цей аромат!

Вам, безумовно, варто купити Narciso Rodriguez Musc Noir For Her в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити дорогій вам жінці незабутній подарунок!