0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 128 грн
Немає у наявності

Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely

 



У цьому парфумі чудово все: елегантний флакон з темного градієнтного скла, що нагадує вулканічний мінерал, гучне ім'я бренду Armani, а головне - приголомшливий вміст Emporio Armani Stronger With You Absolutely! Аромат переливається фужерними та бальзамічними, ванільними та деревними, теплими пряними та лавандовими, ромовими, горіховими та пачулевими відтінками.

З ним ви відчуєте себе дійсно абсолютно досконалим – станете сильнішим, привабливішим, впевненішим, харизматичним! Це чудовий вибір для осіннього або зимового вечора, який ви хочете провести шикарно - респектабельний, що має в своєму розпорядженні до себе парфум, насолоджуватися яким хочеться нескінченно!

Шлейфовий, стійкий, яскравий, незабутній – він напевно стане вашим фаворитом!



Історія аромату

 

Колекція «Імперія Армані» (Emporio Armani) була презентована у 1998 році, коли вийшов однойменний дует для Нього та для Неї. Успішна прем'єра стала приводом для появи цілого ряду чудових фланкерів, а в 2017 році з'явилася нова лінія «З тобою» (With You). Вона відкрилася найцікавішими виданнями: жіночим Because It's You та чоловічим Stronger With You, продовженням ідеї якого і є ця ефектна новинка 2021 року у версії Absolutely. До речі, чоловіча варіація за традицією вийшла у тандемі із жіночою In Love With You Freeze (2020).

Лінійка відома завдяки фірмовому стилю флаконів: елегантні обтічні обриси, медово-коньячні відтінки вмісту – все тут говорить про особливий шик!

Купити Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який давно вже став символом моди та стилю. Джорджіо Армані заснував його у 1975 році, і з того часу одяг та аксесуари, косметика та парфумерія цієї марки продається по всьому світу і є предметом мрій модниць з Парижа та Мілану, Лондону та Нью-Йорку – і, звичайно ж, із міст України.

 

П'янка елегантність!


Чарівний, запаморочливий ромовий аромат підкорить вас з першої ж секунди завдяки ефектним акцентом лимонної смолою елемі і терпким деревно-цитрусовим бергамотом.

У серцевому акорді панує вишуканий, аристократичний акорд лаванди та давани – запашного сорту гіркувато-трав'янистого індійського полину.

Завершує враження незрівнянне поєднання аромату французьких каштанів з мадагаскарською ваніллю та деревно-смолистої теми кедра й пачулів.

Щоб передати максимум потужності та енергетики цієї композиції, її творці обрали парфумерну форму парфумів – найбільш концентрований, насичений та стійкий аромат.

Шукаєте подарунок, що запам'ятовується, для важливої вам людині? Вам варто купити в інтернет-магазині La Grande Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely - і ви переконаєтеся в тому, наскільки вдалий ваш вибір!