0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet Парфумована вода
3 146 грн
3 658 грн
Акція
-14%
Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet Парфумована вода (тестер)
100ml
3 802 грн
4 421 грн
Акція
-14%

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet – сяйво весни у всій красі!



 

Новий східно-квітковий аромат від Guerlain ніби наближає настання справжньої весни, наповнюючи простір навколо теплим сонячним світлом, пахощами квітів, щирими посмішками, блискучими компліментами. Mon Guerlain Sparkling Bouquet захоплює радісним калейдоскопом цитрусів і фруктів, квітів і свіжості, пудри і мускусу, солодощі і ванілі, лаванди і білих квітів - це букет, що справді переливається, іскристий - абсолютно щасливий, життєрадісний аромат.

Він прикрасить і юну дівчину, і молоду романтичну жінку, які в передчутті запаморочливих романів весняно-літнього сезону мріють про ідеальне кохання і красиві стосунки, що залишаться в пам'яті надовго, асоціюючись з чарівним Sparkling Bouquet.



Історія аромату

 

"Мій Герлен" - мабуть, одна з найвідоміших, ефектних і улюблених жінками всього світу колекцій будинку Герлен. Її старт було започатковано у 2017 році, коли вперше було презентовано однойменне творіння Тьєррі Вассера. Обличчям рекламної кампанії стала чудова Анджеліна Джолі.

Парфум мав такий приголомшливий успіх, що буквально за кілька років колекція зросла до 14 чудових видань, що зачаровують не тільки красою звучання фланкерів, але й дивовижним дизайном флаконів, дизайн яких був розроблений будинком Baccarat ще 1912 року Раймондом Герленом та Джорджем Шевальє. Саме тоді був створений знаменитий купол-чотирилист (Flacon Bouchon Quadrilobe), що накриває флакон з фірмовим написом Guerlain. Століття тому кожен такий флакон виготовлявся з кришталю баккара, проте в наш час технологія обробки дорогого скла настільки вдосконалена, що фірмове сяйво досягається і не таким дорогим дизайном. Зате обідок під кришечкою філігранно прикрашений срібною насічкою – такий флакон приємно не лише споглядати, а й взяти до рук зі свідомістю володіння справжнім скарбом.

Купити Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція одного з найстаріших світових парфумерних брендів, історія якого розпочалася ще 1828 року.



Життєрадісний аромат щастя!


Новинку 2021 року видання створено Thierry Wasser у творчому тандемі з Delphine Jelk, та презентовано блискучою Анджеліною.

В якості прелюдії парфумери використовували соковитий фруктово-цитрусовий акорд, де стигла груша поєднується з нотами бергамота і мандарину. У «серці» твору зібраний чарівний квітковий букет з прованської лаванди, арабського жасмину самбак і ніжного жасмину, що надзвичайно хвилює. Він справді ніби іскриться, захоплюючи весняним настроєм свого звучання.

Завершується твір невинною чуттєвістю чарівного білого мускусу, що огортає ніжною хмаринкою жіночний дует ванілі та вершково-деревного нюансу сандала.

Хочете зустріти весну та літо з настроєм безтурботного, яскравого щастя? Вам варто купити Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet в інтернет-магазині La Grande!