0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Hermes H24

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes H24 Туалетна вода
71 грн
102 грн
Акція
-30%
Hermes H24 Туалетна вода (тестер)
100ml
2 263 грн
2 662 грн
Акція
-15%
Hermes H24 Туалетна вода (refill)
2 950 грн
3 430 грн
Акція
-14%
Hermes H24 Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 12.5 мл)
Немає у наявності

Hermes H 24 – ідеал сучасного чоловічого стилю!

 



Нове видання будинку Ерме претендує зайняти місце на парфумерному Олімпі поряд із легендарним творінням Terre d'Hermеs, який вийшов ще 2006-го. З того часу бренд не робив таких масштабних чоловічих проектів, але ось – довгоочікувана прем'єра «Hermes H24»! Вона втілює зразок елегантності від Ерме, відчуття від дотику дорогих тканин модних колекцій – шовку, кашеміру, оксамиту. Приємний холодок, відчуття володіння ексклюзивним творінням, захоплення його досконалістю – все це майстерно передано ольфакторними засобами – заворожуючими фужерними та металевими, квітковими та пряними, деревними та зеленими, мінеральними та бальзамічними акордами.

Шляхетний, розкішний і дуже незвичайний парфум може стати для вас справжнім відкриттям – він звучить нетривіально, і немає шансів зустріти на вулицях міста щось схоже. Такий вибір підходить для яскравих індивідуальностей, яким хочеться підкреслити власну унікальність та харизму.



Історія аромату

 

Творцем композиції стала талановита Крістін Нажель – парфумер, яка змінила на посаді головного майстра будинку Ерме самого Жан-Клода Еллена.

Крістін працювала у творчому тандемі з Веронік Нішанян – креативним директором напряму чоловічої моди Hermes, надихаючись брендовими колекціями прет-а-порте. Її прагненням було надати аромату ту саму фактурність і об'єм, що й у улюблених тканин марки, постаратися втілити у парфумі елегантність та унікальний стиль костюмів від Ерме. Відвідування швейних майстерень також залишило свій слід у композиції, де вгадується запах нагрітого металу праски, що відпарює вологу тканину і приводить до досконалості виріб.

Назва композиції відображає адресу головного бутіка бренду в Парижі, на Фобур Сент-Онорі, 24. Саме там знаходиться флагманська «штаб-квартира» будинку Ерме з 1889 року.

Привертає увагу і унікальний флакон ромбічної форми – його створив Філіп Муке, французький художник-графік, який є автором також легендарного фіалу Terre d'Hermеs. Цікаво, що флакон зі скла Pochet du Courval можна буде заповнити наново, коли він спорожніє, а упаковка має на увазі можливість вторинної переробки — бренд Ерме не на словах, а насправді доводить свою екологічність.

Купити Hermes H24 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього елітного французького бренду, створеного Тьєррі Ерме в далекому 1837 році в Парижі.

 

Елегантність та сучасний підхід


Композиція побудована на гармонії контрастних поєднань ботанічних та мінеральних нот. Насичений, виразний трав'яно-пряний, трохи деревний аромат мускатної шавлії посилений молекулою скларена, отриманого з ефірної олії шавлії і підкреслює зелено-деревний напрямок. А харизматичний квітковий акцент абсолюту нарциса та аристократична нота палісандра (дорогоцінного червоного дерева) поєднуються тут із яскраво вираженими металевими тонами.

Хороша стійкість, приємний шлейф і незвичайне звучання задовольнять найвибагливіший смак і не дозволять своєму власнику бути банальним - підкреслюючи водночас його елегантний, бездоганний стиль. Якщо ви плануєте зробити подарунок такій людині, безперечно, варто купити Hermes H24 в інтернет-магазині La Grande!