0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Bitter Peach

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Bitter Peach Парфумована вода
10 215 грн
Tom Ford Bitter Peach Парфюмированная вода (TRY)
1 067 грн
Tom Ford Bitter Peach Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Форд Bitter Peach – солодка гіркота, що інтригує…

 



Життя таке різноманітне у своїх проявах! Її солодкі моменти перемежовуються з гіркотою розчарувань, але оптимістичний характер і харизма завжди беруть гору. Новий твір топового американського бренду Tom Ford «Bitter Peach» – саме про це! Цей східний гурманський аромат дивує химерними поєднаннями акордів деревини та прянощів, фруктових та амбрових тонів, пудрових та солодких, ванільних та бальзамічних, цитрусових та фужерних нюансів.

Парфумована вода, як і більшість інших творів Форда, адресована і чоловікам, і жінкам, і призначена для осені та холодної весни – саме цієї пори аромат звучить найбільш виграшно.



Історія аромату

 

Композиція була створена у 2020 році в рамках найпопулярнішої колекції бренду американського дизайнера та парфумера Тома Форда. Оскільки всім відомо, наскільки він любить епатувати публіку тематикою сексу і пристрасті, не став здивуванням образ персика як втілення солодкої спокуси та її гірких наслідків, ідеї небезпечної, зухвалої флірту і солодкої спокуси.

Парфум поміщений у фірмовий флакон, дизайн якого чудово передає ідею твору – яскраво-оранжевий, позитивний та темпераментний, він збуджує інтерес до себе одним своїм зовнішнім виглядом.

Це видання увійшло до легендарної колекції Private Blend, з якої розпочалася історія парфумерії цього бренду. Зараз до неї входять понад 45 творів, які складають своєрідний «золотий фонд» Тома Форда.

Купити Tom Ford Bitter Peach в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який вперше заявив про себе в 2006 році шедевральною «Чорною Орхідеєю» і подарував світу понад сотню чудових видань, багато з яких стали бестселерами планетарного масштабу: Tobacco Vanille, Tuscan Leather, Lost Cherry або Velvet Orchid.

 

Чарівність контрастів


Композиція дуже багатогранна, розцвічена безліччю відтінків і радує їх ефектними переливами. Над нею працював особисто Том Форд, креативний директор та творець бренду.

Відкривається твір соковитим, яскравим стиглим персиком, насолода якого врівноважена цитрусовою гіркуватістю червоного апельсина. Кардамон надає цьому дуету пряного шарму, а геліотроп – квіткову медовість.

У «серці» композиції п'янкий алкогольний тандем рому та коньяку прикрашений хвилюючою мелодією жасмину та трав'яною гіркотою полину – давани.

Особливо багатий на враження фінал, де індонезійські пачулі, ваніль і лабданум ведуть чуттєву лінію, а кашмеран, сандал і ветивер складають шикарну деревну базу, прикрашену смолистою насолодою бензоїну та стираксу, доповнених пряно-карамельним трав'янистим нюансом.

Прекрасний вибір для осінніх та весняних образів як чоловіків, так і жінок – за традицією всі парфуми цієї марки створені у стилі «Унісекс». Бажаєте нових яскравих вражень? Вам, безперечно, варто купити Tom Ford Bitter Peach в інтернет-магазині La Grande!