0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Very Good Girl

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Very Good Girl Парфумована вода
78 грн
Акція
Carolina Herrera Very Good Girl Парфумована вода (тестер)
80ml
3 106 грн
3 612 грн
Акція
-14%
Carolina Herrera Very Good Girl Набір ( парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл )
Немає у наявності

Carolina Herrera Very Good Girl - Тільки для Дуже Хороших Дівчаток!

 



Модний дім Carolina Herrera в черговий раз дарує нам можливість відчути себе незрівнянно жіночною: у новому «кришталевому черевичку» поєдналися пристрасть і романтика, щоб підкреслити привабливість тієї, про яку можна говорити лише із захопленням: Very Good Girl! Це чудовий весняно-літній парфум для побачень, прогулянок, для відмінного настрою – з ним ви відчуєте себе спокусливою та бажаною, захочете одягнути червоні черевички на шпильках та переконатися у тому, наскільки ви привабливі.

Хмара з фруктових та рожевих, ванільних та тропічних, фужерних та деревних, пряних та солодких відтінків огорне свою господиню та подарує їй можливість насолоджуватися водоспадом компліментів!



Історія аромату

 

Напередодні дня всіх закоханих, на початку лютого 2021 року, бренд Кароліна Еррера представив ефектну новинку в колекції «туфельок» під назвою Дуже Хороша Дівчинка. Ця красуня презентована разом з іншою новинкою сезону – чоловічою парфумованою водою Bad Boy Le Parfum. Поганий Хлопець та Хороша Дівчинка – класична пара, вічний сюжет! Ці видання стануть чудовою ідеєю для подарунка один одному не лише на День Святого Валентина, а й на пам'ятні дати пристрасної пари.

Авторами композиції стали Луїза Тернер і Квентін Біш – талановиті сучасні парфумери, які не вперше працюють у тандемі і давно співпрацюють із цим американським модним будинком. Майстри відомі й іншими бестселерами: Біш подарував світу Fleur Narcotique Ex Nihilo, кілька «Ангелів» із колекції Angel Mugler, Delina Parfums de Marly та Nomade Chloе, а Луїза Тернер є автором Love Chloе, Bella Nina Ricci, Eau de Parfum Roberto Cavalli, Lost Cherry Tom Ford, і, звичайно ж, творцем першої версії «Хорошої Дівчинки» у синьому флаконі-туфельці, а також всієї наступних її варіацій.

Не дивно, що цей творчий дует зумів створити неймовірно ефектне продовження колекції Good Girl - новий випуск став одинадцятим у лінійці.

Купити Carolina Herrera Very Good Girl в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що став одним із символів американської парфумерії.

 

Магія Червоного

 

Для створення свого нового твору парфумери вирішили віддати перевагу червоним, пристрасним інгредієнтам і надихнулися поєднанням троянд, червоної смородини та лічі. Саме з поєднання фруктових нот і починається ця композиція – тропічна екзотика лічі та соковита солодка кислинка червоної смородини об'єдналися у пікантній, манливій прелюдії.

У серці парфумованої води безроздільно панує прекрасна Троянда – королева квітів. Вона розкривається тут своїми ніжними, кремовими та пудровими аспектами – справжня насолода!

Романтичний, шовковистий аромат троянд плавно перетікає до фіналу, де ідеально поєднується з чарівною жіночністю ванілі та димними, темно-шоколадними нюансами ветівера.

Вам, безумовно, варто купити Carolina Herrera Very Good Girl в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити справді незабутній подарунок!