0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Meander

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Meander Парфумована вода (тестер)
100ml
6 679 грн
Amouage Meander Парфумована вода
179 грн
Amouage Meander Набор (парфюмированная вода 100 мл + гель для душа 4 шт. по 25 мл)
Немає у наявності

Amouage Meander – багатогранна краса природи

 

Новинка оманського парфумерного будинку Amouage « Meander » натхненна дивовижними ландшафтами південної провінції Омана в період сезону дощів, коли вкриті пишною зеленню гірські схили, повноводні струмки та густі тумани, що чарівною пеленою приховують цей прекрасний пейзаж, змушують завмерти у захопленні перед величчю та витонченою естетикою природ.

Суха пустельна курна земля буквально за день-другий насичується вологою, розквітає і оживає - саме цей вражаючий контраст відтворила в цій композиції Макензі Рейлі, автор цього твору.

Парфумована вода, представлена нею, наповнює простір навколо деревними та землістими, пудровими та амбровими, пряними та фужерними, ірисовими та мускусними відтінками і подібна до пейзажу, намальованого аквареллю геніальним художником.

Історія аромату

 

Автор композиції Маккензі Рейлі (Mackenzie Reilly), незважаючи на молодість та романтичну зовнішність, вже відома успішною співпрацею з такими б'юті-брендами, як A Lab on Fire, Avon та Masque Milano. Вона є також творцем іншого видання з Renaissance Collection - Ashore, разом з двома іншими флаконами - жіночим Crimson Rocks та чоловічим Enclave складових чудовий квартет.

Дизайнери бренду зберегли для «Ренесанс-колекції» фірмовий стиль флаконів: «Меандр», адресований сильній підлозі, увінчаний кришкою у формі традиційного кинджалу Омана та прикрашений кристалом Сваровські. Корпусу надали відтінок нефриту – символу царственності, мудрості та обраності Сході.

Купити Amouage Meander в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція парфумерного будинку, заснований султанами Омана в 1983 році і піднявши престиж арабської парфумерії цієї країни на недосяжну висоту: «Амуаж» по праву вважається взірцем розкоші та квінтесенції Сходу.

 

Сюрреалістична краса

Передати унікальну красу природи країни туманів, річок і гір Маккензі Райлі, що поросли буйною зеленню, зуміла, поєднавши смолистий шарм олібануму з пряним тандемом темпераментного чорного і рожевого перцю і незвичайним зеленим вкрапленням ноти насіння моркви.

Ще незвичайніше звучить серцевий акорд, де химерно змішалися відтінки оксамитового ірисового кореня, пряно-коричної деревини нагармоти і дивовижний дует квітів, що хвилюють - нарцисів і троянд.

Деревна тема чудово розкривається у фіналі, де переливаються відтінками вершковий сандал, димний солодкий ветивер та знову актуальний смолисто-бальзамічний олібанум.

Якщо ви хочете зробити інтригуючу, незвичайний подарунок людині, яка гідно оцінить ексклюзивність і нетривіальність цього видання, ідея купити Amouage Meander в інтернет-магазині La Grande буде чудовою.