0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Ashore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Ashore Парфумована вода (тестер)
100ml
6 224 грн
Amouage Ashore Парфумована вода
5 626 грн

Amouage Ashore – підпливаючи до дивовижних берегів…

 

Східне узбережжя Омана зустрічає мандрівників запаморочливим ароматом жасмину Самбак із пряними акцентами та нотами сонця. Саме цю неймовірну ауру віртуозно відтворює чарівна новинка парфумерного будинку Amouage – парфумована вода « Ashore », що наповнює простір акордами білих кольорів та теплих прянощів, амбри та альдегідів, деревини та троянд, фужерними та анімалістичними нюансами.

Парфум просто неймовірно звучить навесні, втілюючи собою цю пору року якнайкраще. Він адресований як жінкам, так і чоловікам, і натхненний запахами Рас Аль-Джинза, що п'янить, який розташований зовсім близько до Індії з її пряним колоритом. Білі пляжі, сліпучий пісок, гаряче сонце, яскраве небо – всі ці враження залишаться з вами назавжди, якщо ви оберете настільки дивовижний парфум цього весняно-літнього сезону.

Історія аромату

 

Творцем твору є молода, але талановита та подає великі надії Маккензі Рейлі (Mackenzie Reilly) – парфумер, що співпрацювала з такими брендами, як A Lab on Fire, Avon, Caswell Massey, Maison d'ETTO та Masque Milano, а для фешенебельного арабського Amouage створила чоловічу "пару" для "Ашор" - деревно-пудровий "Меандр".

Практика співпраці з парфумерами «вищої ліги» дозволила бренду з Оману стати одним із найдорожчих та заслужено престижних парфумерних виробників світу. У його портфоліо більше сотні творів, створених такими талантами, як Guy Robert, Emilie (Bevierre) Coppermann, Jean-Claude Ellena, Nathalie Feisthauer, Pierre Negrin, Annick Menardo, Maurice Roucel, Bruno Jovanovic, Domitille Bertier, Alberto Morillas.

Новинка була представлена брендом у 2020 році і вийшла у складі знаменитої Renaissance Collection, що включає ще три прем'єрні видання: жіночий Crimson Rocks, чоловічі Enclave і Meander.

Купити Amouage Ashore в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, заснованого султаном Омана в 1983 році для підняття престижу унікальних арабських пахощів.

 

Чари Сходу

Композиція відкривається чудовим пряним розсипом кардамону, куркуми та рожевого перцю з яскравим індійським акцентом.

У «серці» твору пахне жасмин самбак – хвилюючий, романтичний, обрамлений гарячими сонячними нотами у пристрасному дуеті з трояндою.

Завершують враження смолисті чари олібануму на вершково-деревній базі сандалу, оповитого чуттєвою магією ладану з його бальзамічно-димним переливом.

Як завжди, захоплює своєю східною розкішшю фірмовий стиль майже білих, кремово-рожевих, найніжніших пудрових флаконів, що нагадує своєю дорогоцінною кришечкою куполи арабських міст, освітлених першими променями сонця, що сходить.

Якщо вам подобається парфумерія з орієнтальним колоритом, ідея купити Amouage Ashore в інтернет-магазині La Grande цього сезону буде просто геніальною!