0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Dolce Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Dolce Rose Туалетна вода
76 грн
Dolce & Gabbana Dolce Rose Туалетна вода (тестер)
75ml
1 617 грн

Dolce & Gabbana Dolce Rose Рожева Весна!

 



Модний дім Dolce & Gabbana до весняного сезону представив напрочуд яскравий, чарівний, повний позитивних емоцій аромат, присвячений трояндам, жіночності та розквіту краси. Dolce Rose – аромат романтичний і привабливий, ця Солодка Роза – втілення любовного настрою, що охоплює навесні прекрасну стать. Такий парфум вибирають, коли хочеться уваги та компліментів, захоплення і п'янкого відчуття щастя. Він звучить дуже радісно, наповнюючи позитивом та сяйвом своєї енергетики все навколо – чудовий привід для нового роману чи розквіту почуттів у ваших стосунках!

Як рожевий букет, складений із найкрасивіших бутонів, він переливається відтінками фруктів та троянд, свіжості та солодощі, мускусу та м'яких прянощів, пудри, цитрусів та дерева. Прекрасний вибір для побачень та прогулянок навесні та влітку, де він створить чудовий настрій для всіх!



Історія аромату

 

Сьомий парфум у колекції «Дольче» просто чудовий! Як стверджують шанувальники творчості цього бренду, новинка 2021 року – найцікавіша і найчуттєвіша в цій лінійці, і ми рекомендуємо її всім, хто цінує аромат троянд – це просто феєрична ідея та ідеальне виконання!

Колекція була вперше представлена в 2014 році і відрізняється дизайном, що запам'ятовується: флакони увінчані кришкою у формі квітки – щоразу нового відтінку. До теми троянд тут уже зверталися 2016-го, коли вийшла Rosa Excelsa. Однак новинка цього сезону, «Солодка Роза», суттєво відрізняється від своєї попередниці своїми звучними та спокусливими фруктовими акцентами.

Купити Dolce & Gabbana Dolce Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного італійського бренду, що стала результатом співпраці двох талановитих модельєрів із Сицилії - Доменіко Дольче та Стефано Габбана. У 1985 році була заснована ця фешн-марка - спочатку як презентація колекцій одягу, які представляли всі зірки подіуму і голлівудські селебрітіз, а з 1992 року вона захоплює і своєю шикарною парфумерією - в портфоліо Дольче і Габбана вже майже 100 неймовірних видань!

 

Солодка романтика


Твір відкривається соковитим, експресивним акордом фруктів – кисло-солодкої червоної смородини, ароматного зеленого яблука та сонячного мандарину.

Настільки радісний і іскристий вступ змінюється хвилюючим квітковим тріо, де панує головна героїня твору – троянда, втілена відразу в кількох відтінках звучання – від найніжніших юних бутонів до солодких, наповнених чуттєвістю пишних розквітлих пелюсток. Доповнює ці пахощі запаморочлива магнолія – насичена, стійка, з ванільно-лимонними квітковими нюансами. Цю феєрію чудово доповнює білий персик, соковитий та солодкий – втілення спокуси!

Завершує враження чарівне тяжіння мускусу та елегантний деревний дует світлого дерева та солодко-вершкового сандала.

Якщо ви шукаєте подарунок для коханої, ця Троянда буде просто чудовою ідеєю: варто купити Dolce & Gabbana Dolce Rose в інтернет-магазині La Grande - і у ваших стосунках розквітне чуттєвість!