0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty Love Edition Mmxxi pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Guilty Love Edition MMXXI pour Homme Туалетна вода
2 785 грн
3 238 грн
Акція
-14%
Gucci Guilty Love Edition MMXXI pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci Guilty Love Edition MMXXI pour Homme



 

У цьому елегантному лавандовому флаконі модний дім Gucci представляє весняне оновлення парфумерного гардеробу для чоловіків Guilty Love Edition MMXXI pour Homme. Аромат ніби створений спеціально для чоловіків, які хочуть сподобатися жінкам - він дуже приємний і привабливий до себе. Ось чому його назва звучить як "Любовне видання для чоловіків 21 століття"! Парфум огортає шармом цитрусів та білих квітів, лаванди та меду, фужерних та солодких, пряних та анімалістичних тонів.

Це чудовий додаток до вашого весняного денного іміджу. Його прем'єра була приурочена саме до сезону кохання, коли так хочеться зустріти дівчину мрії та закрутити з нею бурхливий роман! Парфуми будуть гарні також влітку і восени – вони приємно освіжають, і в той же час зберігають легкість, елегантність і стиль.



Історія аромату

 

Колекція Guilty – мабуть, найпопулярніша з нових ліній знаменитого модного будинку Гуччі. Вона була вперше презентована у 2011 році, коли з'явився перший «Винуватець» - за жіночою версією видання, що вийшла роком раніше. З того часу лінійка щорічно поповнюється дуетом творів для Нього та для Неї, і зараз чоловіча колекція налічує вже 11 фланкерів.

Працював над новинкою сам Альберто Моріллас – гранд сучасної парфумерії та автор флагманського аромату. Він є автором таких шедеврів, як Versace Pour Homme, M7 Yves Saint Laurent, Del Mar Baldessarini, Bvlgari Man, CK One Calvin Klein, 212 Men Carolina Herrera, Acqua di Gio Giorgio Armani, Givenchy pour Homme та цілої колекції парфумів бренду By Kilian. Майстер із таким вражаючим портфоліо просто не міг не створити черговий бестселер!

Чоловіча версія «Лав Едішн» ідеально доповнює та повністю гармонує з жіночою варіацією – це чудова ідея для презенту закоханій парі!

Купити Gucci Guilty Love Edition MMXXI pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де продається тільки оригінальна продукція бренду, що з'явився ще в 1974 завдяки таланту дизайнера Гуччіо Гуччі.

 

Порадувати себе та свою обраницю


Коли чоловік вибирає такий аромат, він дарує задоволення не тільки собі, а й своїй супутниці. Адже неможливо не захопитися зухвалою прелюдією з італійського лимона та пряного рожевого перцю, а потім – не розтанути, перейнявшись любовним настроєм хвилюючої квіткової теми серцевого акорду, де поєдналися шляхетна лаванда, солодка квітка апельсинового дерева та свіже дихання неролі. Дивний колорит цьому букету додає чарівна насолода меду.

Завершує враження привабливий тандем пачулів та кедрової деревини – яке інтригуюче поєднання!

Якщо ви шукаєте ефектний подарунок сучасному чоловікові, який знається на моді - ідея купити Gucci Guilty Love Edition MMXXI pour Homme в інтернет-магазині La Grande буде просто відмінною!