0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc For Him Парфумована вода
64 грн
Акція
Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc For Him Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc for Him – весна у бездоганному білому стилі!

 



Цей колір традиційно асоціюється з легкістю та чистотою, бездоганністю та елегантністю. Саме таке враження вдалося створити бренду Lacoste, який у весняному сезоні представив свою чудову чоловічу новинку L .12.12 Eau de Parfum Blanc for Him. Аромат порадує свого власника гармонійним поєднанням цитрусових та зелених, пряних та фужерних, деревних та камфорних нот.

Таке звучання стане ідеальним вибором на весь теплий сезон, адже з перших днів весни та до кінця осені його свіжість буде бажаним супутником ваших денних образів. Спорт та прогулянки, поїздки та офісні будні – скрізь він буде гарний та доречний: просто must have жителя сучасного мегаполісу, який потребує цієї чистої енергії, як ніхто інший!



Історія аромату

 

Композиція була презентована у 2021 році та приурочена до відкриття весняного сезону: 1 березня вийшов тандем чоловічої та жіночої версії. Обидві вони проникнуті легкістю та стилем, властивим знаменитим футболкам поло з колекції одягу творця марки Рене Лакоста L.12.12. Відомий тенісист ще в 1926 році, представив новий тип одягу для спорту, який виявився не тільки зручним, але ще й елегантним – ось чому він незмінно підкорює прихильників спортивної та casual моди вже багато десятиліть поспіль.

Новий дует навіть дизайн отримав наближений до зовнішнього вигляду поло: його поверхня нагадує фактуру тканини – бавовняний петит-піке. Ця новинка входить в колекцію з двадцяти вражаючих своєю стильною елегантністю творів для чоловіків і жінок, які віддають перевагу активному способу життя. Флагман цієї лінійки, чоловічий Blank, з'явився у 2011 році і з того часу також не втрачає популярності.

Над новинкою 2021 року працювали Marie Salamagne та Ane Ayo. Талановиті майстри просто не могли створити посередній аромат. Марі відома світу такими бестселерами, як лінійка Black Opium Yves Saint Laurent, колекція для нішевого елітарного будинку Jo Malone London, яскравий сучасний Tokyo by Kenzo, чуттєвий Armani Eau de Nuit. Ну а для дебютантки Ані – це один із її перших парфумів, найвідомішим з яких є Aqua Kenzo pour Homme.

Придбати Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc for Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який започаткував злиття спортивної та елегантної моди.

 

Енергетика білого


Парфум презентувала команда з п'яти талановитих амбасадорів бренду, які на міських вулицях передають один одному флакон аромату, немов цінну естафетну паличку. П'ять унікальних молодих обдарувань, п'ять образів – і одна сорочка поло, унікальність якій надають люди, що її обирають!

Саме цю ідею несе в собі парфум, що відкривається нотами, які бадьорять - ікорного (пальчикового) лайма і свіжої соковитої зелені. Вони змінюються камфорною темою евкаліпта та ароматною пряною нотою кардамону. І, нарешті, деревна база з кедра та сосни шляхетно та елегантно завершує твір.

Вам, безумовно, варто купити Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc for Him в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу динамічним парфумам і при цьому цінуєте класику!