0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vertus Auramber

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vertus Auramber Парфумована вода
100ml
4 398 грн
Vertus Auramber Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Vertus Auramber – тепла магія амбри

 

Будинок нішевої парфумерії Vertus створив дивовижно чуттєвий амбровий парфум Auramber , який зігріває все навколо своїм чуттєвим теплом з тютюновими, деревними, чутливими відтінками. Як відомо, амбра – потужний афродизіак, який дозволяє чоловікам та жінкам насолоджуватися розквітом своєї чуттєвості. Це теплий, огортаючий, що дарує відчуття комфорту акорд, що робить парфум стійким, насиченим, з красивим шлейфом.

Такий аромат чудово підійде для холодного сезону – восени, взимку та холодною весною він зігріє вас своїм м'яким теплом, розташує до вас людей, які будуть підкорені вашою чарівністю. Привабливий, шикарний, компліментарний – він запам'ятається всім, кому пощастило виявитися поряд, і створить вам імідж людини неймовірно привабливої. Він створений у стилі «унісес», і тому однаково гарний на чоловічій та жіночій шкірі – ідеальний вибір для пари, що любить!

Історія аромату

 

Бренд «Вертус» молодий, але стрімко набирає популярності. Він з'явився на європейському ринку нішевої парфумерії у 2015 році, і на сьогоднішній день у його портфоліо – трохи більше 20 творів.

З моменту відкриття було презентовано п'ять красивих колекцій: Crust Collection, Lava, Sima, Xenolith та GEM'NTENSE Collection.

Заслуговує на похвалу і фірмовий стиль флаконів: дизайнери бренду виявили чудовий смак, виконавши їх у вигляді куба з дорогого, масивного скла зі скошеним куточком, прикрашеним золотистою табличкою з гравірованою першою літерою назви – «V».

Новинка сезону 2020 Auramber присвячена амбрі та тій чарівній аурі, яку вона навколо себе створює, наповнюючи простір теплом та сексуальністю. Адже недарма амбра є одним із найдієвіших і найпоширеніших афродизіаків у світі, і за переказами, навіть Казанова та його послідовники неодмінно носили з собою шматочок амбри для «створення любовного настрою».

Купити Vertus Auramber в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Чарівна аура амбри

У природі амбра утворюється з продуктів життєдіяльності кашалотів, і під впливом сонця та солоної морської води поступово стає схожою на бурштин – напівпрозорою субстанцією з теплим ароматом. В англійській мові ці слова навіть звучать однаково, однак саме амбра має такий приємний солодкувато-пряний запах, який миттєво підвищує вашу привабливість, немов «включає чарівність на максимум».

На початку композиції амбра доповнена запашним респектабельним тютюном. У серцевому акорді її доповнюють шляхетні дерев'яні ноти.

Завершує ж враження поєднання амбри з колоритним східним акордом пачулів та лабдануму, які також посилюють сексуальну привабливість парфуму.

Якщо ви хочете щирого захоплення, бажаєте насолодитися компліментами та привнести у своє життя більше чуттєвості, вам, безумовно, варто купити Vertus Auramber в інтернет-магазині La Grande!