0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera 212 Men Heroes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 Men Heroes Туалетна вода
389 грн
Акція
Carolina Herrera 212 Men Heroes Туалетна вода (тестер)
90ml
2 547 грн
2 997 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera 212 Men Heroes Набір (туалетна вода 90 мл + туалетна вода 10 мл)
Немає у наявності

Carolina Herrera 212 Men Heroes - стильна нагорода для героя!



 

Новинка для чоловіків від Carolina Herrera незвичайна у всіх відносинах. І приголомшливий дизайн «212 Men Heroes», і його виразний, особливий аромат – пряний, свіжий, цитрусовий – вражає з перших миттєвостей.

Це чудовий вибір для весняних днів – яскравий, зухвалий, підбадьорливий, немов повітря березня, коли зима відступає і сонце заливає все навколо, наповнюючи енергією та надихаючи на подвиги.

Він ідеально доповнить спортивний або casual look, і підійде молодим, стильним, енергійним хлопцям, які воліють створювати образи, що запам'ятовуються, які так підходять мешканцю мегаполісу! Його герой завжди молодий і сповнений сил, він готовий відкривати для себе нові захоплення та захоплює своєю свободою та заразливим драйвом – це символ вуличної культури нового покоління!



Історія аромату

 

Знаменита чоловіча колекція 212 Men від американського бренду Carolina Herrera отримала ефектне продовження – «героїчний» фужерний парфум Heroes. Це черговий фланкер у даній лінії, що передає експресію та динаміку Нью-Йорка – міста великих можливостей та перспектив, адже 212 – його телефонний код!

Вперше цей незвичайний флакон 212 з'явився в 1997 році - колекція відкрилася жіночою версією, а через два роки, в 1999-му, вийшла і чоловіча - фужерна квітково-ароматична туалетна вода. Дизайн у стилі хай-тек чудово передавав настрій твору, він одразу ж завоював серця шанувальників сучасного стилю. З того часу лінія 212 поповнювалася яскравими новинками регулярно, і нині в ній уже майже чотири десятки видань!

Над туалетною водою 2021 року працювало талановите тріо Domitille Michalon Bertier, Juliette Karagueuzoglou та Carlos Benaim (Домітіль Бертьє, Джульєтт Карагезоглу та Карлос Бенеїм), і кожен з них – легенда сучасної парфумерії.

Придбати Carolina Herrera 212 Men Heroes в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція бренду, заснована дизайнером і модельєром Кароліною Еррерою в 1981 році. Уродженка Венесуели, переїхавши до США, просто закохалася в Нью-Йорк, і більшість її парфумерних творів присвячена саме цьому чудовому місту.

 

Оптимістичний та щирий!


Композиція звучить дуже яскраво і сучасно, хоча в ній і відчувається класична основа.

Туалетна вода відкривається зухвалим поєднанням пряного імбиру та соковитої, солодкої груші – чудовий початок, щоб привернути до себе!

Потім вас зачарує квітковий дует ароматної шавлії та витонченої, ментолово-квіткової герані.

Завершують враження чуттєві тони дорогої шкіри та магнетично привабливого мускусу.

Композиція лаконічніша за флагманську за складом, проте анітрохи не менш виразна – вона має власний характер і справляє враження з перших миттєвостей і до фіналу.

Якщо ви шукаєте подарунок, який запам'ятається надовго – вам, безумовно, варто купити Carolina Herrera 212 Men Heroes в інтернет-магазині La Grande!