0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Olympea Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Olympea Blossom Парфумована вода
76 грн
Акція
Paco Rabanne Olympea Blossom Парфумована вода (тестер)
80ml
2 286 грн
2 689 грн
Акція
-15%

Paco Rabanne Olympea Blossom – зустрічайте весну, як богиня Олімпу!

 



Весна – чарівна пора, коли розцвітають прекрасні жінки та чудові троянди. Бренд Paco Rabanne відсвяткував прихід весни чарівною шипрово-фруктовою новинкою Olympea Blossom, яка наповнює простір ароматами фруктів та ніжних рожевих квіткових бутонів, солодощів та ванілі, м'яких прянощів та вишуканого дерева, жіночної пудри та привабливого мускусу.

П'янкий, немов квітневе повітря, жіночний, яскравий, емоційний і наповнений радістю аромат підкорить вас з перших миттєвостей знайомства. Це дивовижний вибір, який дозволить зробити ідеальними ваші весняні образи – романтичні та витончені, привабливі та просто чарівні!



Історія аромату

 

"Олімпія Блоссом", що в перекладі означає "Цвітіння", стала восьмим фланкером в "Олімпійській" жіночій колекції бренду Пако Рабанна. За традицією, версія для прекрасної статі вийшла у тандемі з чоловічим парфумом – у 2021 році був презентований також до весняного сезону орієнтально-фужерний Invictus Victory – аромат із чоловічої колекції, теж присвяченої нагородам з Олімпу.

А перший твір жіночої лінії підкорив світ відносно нещодавно – у 2015 році. Його створило талановите тріо парфумерів – Loc Dong, Anne Flipo та Dominique Ropion. Його характер був протилежний нинішній весняній денній новинці – це був осінній вечірній парфум.

Дизайнери надали флакону форму кубка у вигляді олімпійського вінка, що ідеально передало суть композиції, гідної самої богині! Нове видання 2021 року прикрашене стилізованими гілочками та квітами: розпис чорним по рожевому виглядає дуже ефектно!

Купити Paco Rabanne Olympea Blossom в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, заснованого в 1966 році іспанським модельєром Пако Рабанном, чиє справжнє ім'я - Франсіско Рабанеда-і-Куерво.

 

Цвітіння жіночності


Композиція відкривається солодким та чуттєвим пахощами дамаських троянд, темпераменту якому додає пряний акцент рожевого перцю.

Чарівний соковитий фруктовий акцент у серці твору складений з ароматних стиглих груш та терпкої, з благородною кислинкою чорної смородини, а прохолодний солодкий сорбет надає цьому звучанню особливий колорит.

У фіналі ви почуєте знайомі контрастні ноти ванілі та солі, які так інтригують усіх шанувальниць «Олімпії», а кашмеран і пачулі привносять до завершального акорду затишну шляхетність дерева та східний шарм пачулів.

Якщо ви любите класичну версію цього твору, Вам, безсумнівно, буде цікава ця ніжна та жіночна новинка, що одночасно нагадує флагман колекції – проте має яскраву індивідуальність. Бажаєте зробити собі чудовий подарунок цієї весни? Наважтеся купити Paco Rabanne Olympea Blossom в інтернет-магазині La Grande – і вона порадує вас чарівністю жіночого розквіту та розсипами компліментів!