0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Invictus Victory

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Invictus Victory Парфумована вода
2 817 грн
Акція
Paco Rabanne Invictus Victory Парфумована вода (тестер)
100ml
2 979 грн
3 464 грн
Акція
-14%
Paco Rabanne Invictus Victory Набір (парфумована вода 100 мл + туалетна вода Invictus 10 мл + дезодорант 150 мл)
Немає у наявності

Paco Rabanne Invictus Victory - Безперечна перемога!



 

Цей приз має бути вашим! Новинка із тріумфальної колекції Paco Rabanne Invictus Victory створює враження нестримності, привабливості, потужного чоловічого шарму. Вона захоплює красою ванільних та амбрових, солодких та цитрусових, пудрових та м'яких пряних відтінків.

Це ідеальний осінньо-зимовий парфум для чоловіків, які звикли перемагати, сміливо йти до своїх цілей. Дуже стійкий, з помітним, вражаючим шлейфом – такий аксесуар працює краще за будь-який іміджмейкер, підкреслюючи амбітність, темперамент і статус свого власника.



Історія аромату

 

Нове видання знаменитої колекції Invictus від модного будинку Paco Rabanne підкорить усіх, хто налаштований на подолання, перемогу та тріумф наприкінці шляху!

Перший «Інвіктус», що означає – «Непереможний», вийшов 2013 року. Це була акватично-деревна композиція, створена талановитим квартетом майстрів - Веронік Ніберг, Анн Фліпо, Домінік Ропьйон та Олів'є Польжем. Видання вийшло у парі із жіночою версією Olympеa (2015).

Дизайн одразу запам'ятався всім: чоловіча версія була оформлена у вигляді чаші-кубка – таким знаком відзначені герої, які перемогли у змаганнях, яких благословили грецькі боги Олімпу.

Нова композиція з гучною та багатообіцяючою назвою «Перемога», що вийшла 2021 року, поміщена в ефектний чорний флакон – найекспресивніший із усієї лінійки, що налічує вже вісім творів.

Купити Paco Rabanne Invictus Victory в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого в 1966 році відомим модельєром Франсіско Рабанедою да Куерво, більш знайомим модній публіці як Пако Рабанн.

 

Парфуми для переможців!


Композиція відкривається соковитим, яскравим зухвалим дуетом лимона та рожевого перцю – тут динамічність цитрусів ефектно доповнена темпераментом прянощів.

Потім розкривається серцевий акорд, де вас захопить елегантність поєднання смолистого олібануму з його бальзамічно-лимонними тонами і благородною прохолодною лавандою.

У фіналі вас підкорить м'яка насолода ванілі і карамельно-пряних, трав'янистих бобів тонка, оповита привабливим, сексуальним теплом амбри.

Якщо ви шукаєте парфуми для справжнього переможця, вам, безумовно, варто купити Paco Rabanne Invictus Victory в інтернет-магазині La Grande – він повністю виправдає ваші очікування та стане чудовим доповненням до образу чоловіка, якого нічого не зупинить!