0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto - Абсолютна влада білого кольору

 

Зустрічайте весняно-літній сезон у білому одязі від Gianfranco Ferre ! Цей відомий модний будинок подарував своїм шанувальникам напрочуд красиву, чисту та хвилюючу ароматично-цитрусову новинку Gieffeffe Bianco Assoluto. Аромат створений у стилі унісекс, він чудово доповнює жіночі та чоловічі образи протягом усього теплого сезону.

Білий флакон ідеально передає характер його вмісту та витриманий у традиційному елегантному стилі цього бренду. Він буде прекрасний в офісі та на прогулянці, бездоганний на побаченні і в той же час дуже прикрасить ваші будні, якщо ви оберете його як парфум на кожен день.

Історія аромату

 

Автор бренду, італійський дизайнер Джанранко Ферре, відкрив власну компанію в 1984 році. Майстерність він відточував у модному будинку Christian Dior, де набув репутації «архітектора моди» - людини з неймовірним смаком, ідеальним почуттям гармонії та сприйняттям прекрасного. Промовисто звучить той факт, що ім'я собі Ферре зробив на класичних білих сорочках, які він запропонував для жіночого гардеробу, зігравши на нюансах крою і підкоривши жіночністю, але при цьому строгістю та лаконічністю, і разом з тим якістю моделей. На честь цієї колекції навіть було створено парфум – досконала та чудова Camicia 113.

Новинка 2020 року також на цю тему – вона присвячена улюбленому кольору модельєра, кипіно-білому. Він має найважливішу здатність підкреслювати все найкраще у своїх власниках, виділяти їх риси характеру, при цьому залишаючись не «нейтральним тлом», а вишуканим та елегантним аксесуаром.

Купити Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, в колекції якого налічується понад 115 ароматів – вам буде з чого вибрати свій ідеал!

Красивий флакон, прекрасний запах, гідна стійкість – що може бути краще як подарунок, який сподобається будь-якій людині з розвиненим смаком!

 

Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto – мрія перфекціоністів!

Якщо ви завжди і у всьому прагнете досконалості, такий парфум – саме для вас!

Композиція відкривається дивовижним цитрусово-фруковим міксом, де іскристий настрій бергамоту та лимона, апельсина та мандарину гармонійно доповнено чарівним тяжінням персика та османтусу – дивовижної східної квітки з ароматом абрикосів та замші. Пряний акцент запашного коріандру надає яскравого характеру цього вступу.

У серцевому акорді зібраний незрівнянний білий букет, пахощі якого кружляють голову і злегка п'яніють: жасмин, троянда і фрезія складають чудове романтичне тріо, а корінь ірису привносить у звучання бархатисту пудровість. Враження посилює темпераментний пряний кардамон.

Завершується мелодія твору вражаючим фінальним акордом, де дерев'яний тандем кедра та сандалу чудовий на тлі колоритних почуттів та теплої амбри.

Вам, безумовно, варто купити Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зустріти цей сезон, одягнувшись у бездоганність!