0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Midnight Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Midnight Gold Парфумована вода
111 грн
Mancera Midnight Gold Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Midnight Gold – золото ночі…

 



Новий твір популярного французького парфумерного будинку Mancera недарма отримав таку загадкову і багатообіцяючу назву – «Золото Ночі». Midnight Gold огорне вас чарівним і абсолютно гармонійним поєднанням цитрусів і прянощів, дерева і моху, землістих, амбрових і мускусних нюансів - це сама чуттєвість, що не має гендера: така виразна хвиля природного магнетизму прикрасить як жінок, так і чоловіків.

Цей ефектний золотий флакон стане окрасою будь-якої колекції шанувальників орієнтального стилю у парфумерії! Він прекрасний у будь-яку пору року і порадує вас у будь-якій ситуації - якщо, звичайно, ви любите східні аромати, вмієте відчувати їхню красу і розкіш, і бажаєте насолоджуватися життям, а не бігти в його круговерті. «Опівнічне золото» не терпить метушні та різкості – це аромат гедоністів, налаштованих на задоволення, сприйняття прекрасного та шикарний релакс!



Історія аромату

 

Французький бренд Мансера, який познайомив європейців із неймовірною красою східної парфумерії у її «паризькій» інтерпретації, у 2020 році представив нову ефектну лінійку видань – Rainbow Collection. Над першими трьома творами, що вийшли в ній, працювали парфумер та засновник марки П'єр Монталь та Амелі – його дочка та креативний директор бренду. Завдяки їхньому творчому союзу з'явилися три прекрасні «колірні втілення» східних ароматів – синій Aqua Wood для сильної статі, рожевий Juicy Flowers, що підкорює жіночністю, та універсальний «золотий» унісекс, чия назва поетично перекладається як «Золото ночі». У ній майстерно втілені чари східної ночі, її глибина та чуттєвість, темперамент та таємниці.

Купити Mancera Midnight Gold в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальні видання цього бренду, що набирає все більшої популярності, заснованого в 2008 році Монталем спільно з арабським бюьті-конценрном Al Athar.

 

Місячне сяйво...


Композиція відкривається ефектною прелюдією гострого пряного чорного перцю, запашного кардамону та вишуканого розмарину, що іскрами розлітаються разом із цитрусовими акцентами сонячного мандарину та пікантного лайма, принадність яких підкреслює квітково-зелений аромат неролі.

«Серце» твору наповнене чуттєвою чарівністю оксамитових троянд, хвилюючим східним колоритом пачулів та смолистою шляхетністю кедрової деревини – ідеальне орієнтальне тріо!

Неймовірну харизму і стійкість цій парфумованій воді дарує її потужна база, де багатопланове, глибоке, солодко-пряно-димне удове дерево, прикрашене аристократичним штрихом дубового моху і магнетичним тяжінням дуету теплої принадної амбри і витонченого білого мускуса з його невинною сексуальністью.

Якщо вам імпонують східні аромати, знайомство із цією новинкою вас просто зачарує! Варто купити Mancera Midnight Gold в інтернет-магазині La Grande – і ваша чуттєвість набуде іншого, набагато більшого рівня!