0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Aqua Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Aqua Wood Парфумована вода
2 306 грн
Mancera Aqua Wood Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Aqua Wood

 



Волога - цілюща стихія для всіх рослин нашої планети, і єднання в одній композиції теми води та дерева не випадкове - вона символізує повну гармонію природи. Нова парфумована вода Aqua Wood від відомого бренду Mancera наповнює простір ароматами амбри та теплих прянощів, солодких фруктів та бальзамічних смол, запашного диму – і водночас хвилями акватичної свіжості. Союз протилежностей виявився просто чудовим – він прикрасить ваші весняні образи і буде доречним весь теплий сезон, радуючи вас до осені. Парфум універсальний – ви можете дозволити його собі у будь-якій ситуації, від офісного заходу до прогулянки чи побачення!

Ефектний флакон зробить це видання чудовим подарунком чоловікам, які віддають перевагу східному стилю в парфумерії.



Історія аромату

 

"Аква Вуд" - парфум з нової, "Райдужної" колекції знаменитого нішевого бренду Мансера, яку він представив у 2020 році. Автор нового твору, парфумер П'єр Монталь, вкотре виявив свою креативність і талант, придумавши композицію, що поєднала у собі дві стихії життя – дерева та води. Як завжди, твір витримано в орієнтальній стилістиці, але не такій яскравій, як продукція іншої креатури цього парфумера – бренда Монталь. Мансера – проект, який знаменитий батько створив спільно зі своєю дочкою Амелі, та його характер – набагато легший та адаптованіший під європейське сприйняття: це Схід, але такий, яким бачать його французи.

Незмінним залишився фірмовий стиль флаконів – лаконічний циліндр цього разу пофарбований у насичено-блакитний колір, що підкреслює акватичність аромату. У колекції Rainbow ця новинка символізує собою синій колір, прохолоду, глибину та шляхетність.

Купити Mancera Aqua Wood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який був заснований у 2008 році найбільшим б'юті-дистриб'ютором арабського світу Al Athar спільно з П'єром Монталем, який виступив у ролі парфумера, та його доньки, Амелі, яка взяла на себе дизайн як креативний директор.

 

Усі насолоди Сходу…


Першими вам подарують насолоду соковиті фрукти: у початковому дуеті парфумер поєднав вологі солодкі груші та іскристі сонячні цитруси, які миттєво піднімають настрій!

Сердечний акорд демонструє темперамент і пристрасть: тут на перший план виходить гостро-пряний контрастний індійський імбир, потім вступають пачули зі своїми східним колоритом, і солодкі турецькі троянди – оксамитові і чуттєві: саме вони привносять у композицію ноту романтики.

Завершує враження шикарна база, де солодко-смолистий аромат бензоїну поєднується з бальзамічно-димним ладаном, інтригуючи та створюючи загадкову ауру, а амбра та найніжніший білий мускус ведуть витончену лінію спокуси.

Якщо ви любите східні фруктові аромати, ця новинка – просто must have у наступному весняно-літньому сезоні! Варто купити Mancera Aqua Wood в інтернет-магазині La Grande - і світ насолод відкриється вам з нового боку!