0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Ferragamo Intense Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Ferragamo Intense Leather Парфумована вода
85 грн
Salvatore Ferragamo Ferragamo Intense Leather Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Intense Leather - Елегантне відображення вашої творчої натури!

 

Італійський модний дім Salvatore Ferragamo запропонував нове ефектне рішення для тих, хто віддає перевагу рідкісному, але такому респектабельному шкіряному напрямку в парфумерії. Ferragamo Intense Leather дарує вам унікальне поєднання землістих і мшистих, цитрусових та шкіряних, ірисових та м'яких пряних відтінків. Це абсолютно нетипове, небанальне звучання, яке точно виділить вас з натовпу власників схожих один на одного «трендових» ароматів.

У парфуму насичене, виразне звучання, яке найбільше підходить до осінньо-зимового сезону та його численним приводам продемонструвати свої найрозкішніші образи.

Історія аромату

У цьому чудовому флаконі представлена квінтесенція сучасної парфумерної концепції будинку Сальваторе Феррагамо - і одночасно повною мірою відображена його класична елегантність і прихильність до високої якості у всьому.

Особою рекламної кампанії став молодий британський актор Хіро Файнс-Тіффін, знайомий усім фанатам «Поттеріани», де його дядько, Рейф Файнс зіграв роль Лорда Волан-Де-Морта, а сам племінник - Тома Реддла, 11-річного майбутнього володаря. Також він знайомий глядачам з фільму «Після», де він виступив в образі Хардіна Скотта.

Заслуговує на увагу і чудовий дизайн флаконів – стильний відтінок блакитного скла доповнений вишуканою вставкою кольору морської хвилі під назвою бренду.

Придбати Salvatore Ferragamo Intense Leather в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з'явився рівно століття тому, в 2020 році - спочатку як ательє взуття для зірок Голлівуду, а в новому столітті - як повноцінний модний будинок , на користь якого входить і парфумерія. І хоча перший аромат бренду був випущений ще в 1960 році, проте зі смертю Сальваторе цей напрямок не отримував розвитку аж до кінця дев'яностих років, зате в його портфоліо налічується вже сотня видань.

Шкіряна мода Сальваторе Феррагамо

Композиція відкривається динамічним, яскравим стартом цитрусів, запашних трав та прянощів: тут у химерному, але гармонійному міксі з'єднані мандарин, мускатна шавлія та рожевий перець.

Трохи пізніше вас захопить бархатисто-пудрова нота кольорів ірису і дзвінка, майже кришталева нотка свіжої, романтичної та витонченої конвалії. Цей чудовий букет контрастно, дуже інтригуюче доповнений соковитою спокусою солодких та ароматних червоних яблук сорту Аннурка – символу спокуси.

Завершують твір насичені, повні експресії та справжнього чоловічого шарму нюанси свіжої землі, дубового моху та шикарної дорогої шкіри.

Важко уявити більш мужнє, харизматичне поєднання, яке однозначно додасть вашому іміджу сотню очок!

І якщо ви хочете підкреслити свою неординарність , творчу спрямованість натури і при цьому відданість канонам елегантності, вам, безумовно, варто купити Salvatore Ferragamo Intense Leather в інтернет-магазині La Grande!