0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Radikal Tuberose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 729 грн
LM Parfums Radikal Tuberose Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Radikal Tuberose – вишуканий букет для тих, хто не боїться власних почуттів

Епатажний, чуттєвий, хвилюючий, строгий... Його можна любити і навіть захоплюватися, з ним можна намагатися познайомитися ближче та подружитися – або вважати недостойним своєї уваги. Але єдине, що по відношенню до нього неможливо, — залишитися байдужим, настільки він оригінальний і неповторний, вишуканий і елегантний, таємничий і спокусливий. Всі ці прекрасні слова сказані про нішевий парфум Radikal Tuberose!

Квіткова композиція-унісекс, видана французьким брендом LM Parfums створена, щоб радувати та надихати сучасних жінок та чоловіків, полонити м'якістю та підкорювати силою. Вона насичена яскравими мотивами і наділена дивовижною стійкістю, тому її володарями можуть стати лише сміливі люди, які обожнюють приміряти нові аромати і не бояться виділятись із загального середовища.

Запашний букет привносить у кожний образ унікальні риси, надає йому привабливої привабливості. Найкраще він сприймається з вечірнім вбранням, підходить для клубних вечірок, неформальних зустрічей, романтичних побачень.

 

Історія аромату

Парфумерний будинок Laurent Mazzone, який встиг за короткий час стати популярним не тільки у Франції, але й далеко за її межами, в 2020 році представив дві нові серії, які продовжили новітню «радикальну» колекцію. Однією з них стала композиція Radikal Tuberose, видана у концентрації парфумів.

Ця серія присвячена туберозі — красивій, зовні ніжній і делікатній квітці, що володіє потужним запахом, що п'янить. Не дарма її називають «солодкою отрутою» та «королевої ночі»! Мовою квітів вона символізує любов, солодкі мрії, красу, небезпечний потяг. А ще тубероза відрізняється дуже норовливим характером і непостійністю: за день вона тричі змінює свій аромат, який посилюється до вечора.

Її красу оспівували Байрон, Жуковський, Пастернак цю дивовижну квітку любив французький король Людовік XIV. А в Італії дівчатам забороняли знаходитися поряд із цією рослиною - вважалося, що важкий аромат хтивої туберози може спровокувати чоловіків на безрозсудні вчинки. Не дивно, що цей чарівний аромат надихнув і парфумера Лорана Маццоне!

 

Ароматне відображення чуттєвості

Стильна композиція приваблює цілісністю звучання. Відкривають мелодію акорди трохи терпкого і гіркого юзу, - освіжають, піднімають настрій, надають думкам легкість. До них приєднується смарагдовий гальбанум, захоплюючи пряними, смолистими, бальзамічними переливами, наче запрошуючи прогулятися росистою зеленою травою.

У «серці» парфуму свої запашні обійми розкривають туберозу та жасмин, полонять солодкі молочні, кремові, медові нюанси. Хвилюючі квіти розбурхують почуття, захищають від тривог і проганяють сумніви у своїй привабливості.

Розкішну симфонію завершують ноти персика, деревини світлих порід та сорбету. Вони сплітаються у вишуканий шлейф, пом'якшують пристрасні мотиви, привносять у звучання ніжність та оптимізм, створюють для своїх володарів особливу ауру.

Постачаються парфуми у строгих чорних флаконах. Купити LM Parfums Radikal Tuberose можна в Україні, в інтернет-магазині Lagrande.