0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Radikal Jasmine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 729 грн
LM Parfums Radikal Jasmine Духи (тестер)
100ml
5 146 грн

LM Parfums Radikal Jasmine — фантазія про красу та шляхетність

Розкішний квітковий букет, просочений чудовою східною чуттєвістю, - таким постає перед поціновувачами нішевих ароматів Radikal Jasmine. Складне, неоднозначне твір парфумерного будинку LM Parfums присвячено сучасним чоловікам та жінкам.

Його фантазійна мелодія зачаровує зеленою свіжістю, п'янить привабливою насолодою, спокушає екзотичною пряністю з легкими анімалістичними нотками. Немов чаклунський еліксир, вона полонить думки та почуття, наповнює душу ніжністю та пристрастю, надихає на нестандартні вчинки. Яскраві акорди народжують відчуття щастя та благополуччя, бадьорять, усувають почуття невпевненості.

Композиція звучить делікатно та переливчасто, оспівує витонченість та романтичність своїх шляхетних героїв. Носити такий аксесуар можна з денним та вечірнім вбранням, особливо гарний він у весняно-осінній період.

 

Історія аромату

У 2011 році на ринку нішевої парфумерії з'явилися видання бренду LM Parfums , які за короткий час зуміли знайти своїх шанувальників і шанувальників не лише серед французів, а й у багатьох європейських країнах.

Кожна лінійка парфумів Laurent Mazzone виготовляється з натуральних компонентів, відрізняється дивовижною стійкістю, елегантним звучанням, що створює неповторну вишукану ауру, а також має свою цікаву історію.

Серія Radikal Jasmine присвячена чаклунській квітці кохання, символу нічних таємниць, уособленню привабливості, чистоти та пристрасті. Згідно з легендою, саме жасмин, зовні ніжний та тендітний, відмовився вклонитися художнику, який розфарбовував квіти. У відповідь на вимогу він сказав, що вважає за краще зламатися, але не згинатися. А ще, згідно з легендами, жасмин має силу, здатну залучити кохану людину та удачу.

Якщо ви бажаєте почуватися незламною, сильною і благородною особистістю, то вам, безперечно, варто купити LM Parfums Radikal Jasmine!

 

Притягнення кохання

Квіткова композиція, що увійшла до колекції «радикальних» ароматів Лорана Маццоне у 2020 році, має нестандартний характер. Її початкові акорди надовго врізаються у свідомість грайливої свіжістю пікантної білої фрезії, зачаровують терпкими ягідними тонами соковитої чорної смородини.

Центральне місце в композиції займає солодкий важкий дует витонченого жасмину самбак і норовливої, темпераментної тропічної красуні орхідеї. Їх химерне переплетення створює багатоликий, унікальний, насичений насолодою та пряністю аромат. Він зливається зі шкірою, пестить нюх, спокушає і хвилює почуття.

Згодом пристрасні тони затихають і на передній план делікатно виступають амброві, ванільні, бальзамічні, дерев'яні акценти чорного бурштину. Вони сплітаються в теплий чуттєвий флер, наповнюють ніжністю та силою, посилюють привабливість та харизму своїх власників.

Придбати LM Parfums Radikal Jasmine можна в Україні, в інтернет-магазині оригінальної парфумерії La Grande.