0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lanvin Eclat D'Arpege Sheer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Eclat D'Arpege Sheer Туалетна вода
763 грн
Хіт
Lanvin Eclat D'Arpege Sheer Туалетна вода (тестер)
100ml
1 341 грн

Lanvin Eclat DArpege Sheer – акварельна чистота!

 



Парфумерний будинок Lanvin випустив нову версію свого чудового бестселера Eclat D ' Arpege – ніжну, жіночну, принадну, свіжу, немов літній ранок! Флакон Sheer нагадає вам перший аромат цієї колекції, що паморочить голову вже кільком поколінням дівчат і жінок, але це «чисте» видання (а саме так перекладається його назва) має свою особливу красу – дійсно кришталеву чистоту звучання, чарівність і легкість поєднання квіткових і цитрусових, мускусних і пудрових, озонових та водних відтінків.

Парфум подібний до картини аквареллю, на якій зображено літо - він чудово доповнить ваші образи з весни до осені, дозволивши відчувати себе романтичною, стильною, свіжою і невагомою! І навіть якщо ви звикли отримувати компліменти, тепер їх буде особливо багато!



Історія аромату

 

Модний будинок Ланвін має багату і успішну історію: він був заснований в 1889 році, досяг популярності незважаючи на складні роки початку минулого століття, а в 1924 відкрив і парфумерну лінію. Дебютом став Lanvin My Sin, а через три роки, в 1927-му, був презентований абсолютно шедевральний парфум D`Arpege в дорогому чорному із золотому флаконі, що започаткував дивовижну колекцію, в якій зараз налічується 9 розкішних видань.

Але існує й легша версія Eclat D' Arpege, випущена вже в новому тисячолітті, в 2002 році. Вона так сподобалася нашим сучасникам, що у «нульових» роках 21 століття «Екла» був одним із найпопулярніших парфумів світу. Зараз у цій колекції вже понад 15 творів, включаючи чудову новинку 2020 року Sheer.

Ви можете знову насолоджуватися не тільки витонченим ароматом у сучасному аранжуванні, але й красивою інтерпретацією фірмового флакона: ніжно-бузкова куля стала прозоро-рожевою, немов ранковий світанок.

Придбати Lanvin Eclat D' Arpege Sheer в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають і класичні варіації, і найяскравіші та найпопулярніші новинки не тільки цього знаменитого бренду, але й багатьох інших топових та ексклюзивних нішевих парфумерних марок світу.

 

Сяюча жіночність у стилі Lanvin


Композиція відкривається ніжною акватичною зеленню листя лотоса, соковитими іскорками мандарину та освіжаючою насолодою екзотичної пітахайї.

«Серцевий» акорд твору – це справжній квітковий букет, складений з хвилюючих квіткових нот вологих від роси ранкових півоній, чарівного водного жасмину та дзвінкої, витонченої конвалії.

Завершує враження привабливий, ніжний, ніби хмарка, білий мускус, що огортає шляхетну деревну основу з білого кедра, прикрашеного емоційним теплом амбри.

Якщо в парфумі вам хочеться поєднати елегантність і ніжність, жіночність і легкість, соковиту зелень, що освіжає, і трепетний квітковий флер, вам, безумовно, варто купити Lanvin Eclat D'Arpege Sheer в інтернет-магазині La Grande!