0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexandre.j The Art Deco Collector the Majestic Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexandre.j The Art Deco Collector the Majestic Oud Парфумована вода
3 243 грн
Alexandre.j The Art Deco Collector the Majestic Oud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Alexandre.j The Art Deco Collector the Majestic Oud – чарівні ночі минулого століття



Запальні модні паті 20-х років ХХ століття – це легенда, яка знайшла своє відображення не лише у витворах мистецтва – таких, як «Великий Гетсбі» чи джазові аранжування тих років, а й у парфумерії. Французький нішевий бренд Alexandre. J представив фантастичну новинку The Art Deco Collector the Majestic Oud – парфумовану воду у східно-деревному стилі.

Яскравий і багатогранний старт змінюється шикарним деревним звучанням - потужним, гарним, надзвичайно стійким і при цьому неймовірно стильним. І хоча твір позиціонується брендом як універсальний, адресований як чоловікам, так і жінкам, представники сильної статі однозначно заявила на нього свої одноосібні права – цей ефектний парфум належить насамперед їм!

Розкішна орієнтальна тема вудового дерева гармонійно доповнена тут чудово підібраними фруктовими та цитрусовими, фужерними та пряними, пачулевими та солодкими тонами. Ідеальне доповнення образу для шикарного осіннього чи зимового вечора, який обіцяє вам так багато насолод!



Історія аромату

 

Олександр Джей, творець цього модного нішевого бренду, представив свою першу колекцію нещодавно – у 2012 році, і всього за кілька років досяг вершин елітарної парфумерної моди. Його твори адресовані справжнім поціновувачам ексклюзивних творів, які створюються талановитими майстрами та презентуються чудовими дизайнерами. Ось чому флакон від Alexandre. j – чудовий подарунок та справжній скарб для його власника.

Особливо це справедливо щодо приголомшливої колекції 2020 року, присвяченої стилю Арт-деко, що поширився планетою в 20-ті роки минулого століття. Це була епоха стильних чоловіків та фатальних жінок, яскравих пристрастей та екзальтованих почуттів, бурхливих вечірок та демонстративного шику. "Живемо один раз!" - девіз того часу, і він чудово відображений парфумером Емна Догрі (Emna Doghri).

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів колекції «Арт Деко» - красиві чорні флакони витримані в ефектному дизайні, прийнятому в ту епоху, і прикрашені розкішним золотистим малюнком.

Придбати Alexandre. j The Art Deco Collector the Majestic Oud в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція елітного бренду, створеного для володарів тонкого смаку.

 

Магічний Уд


Композиція вступає насиченим і багатоплановим фруктовим акордом, в якому запашна чорна смородина доповнена ароматом стиглої малини, соковитою нотою яблука, вологою солодкістю динь і зухвалим, тонізуючим дуетом цитрусів - аристократичного бергамоту та освіжаючого лимону.

Орієнтальний колорит пачулів у серцевому акорді гармонійно прикрашений тонким ароматом шавлії. Але головна тема розгортається в шикарній базі, де найкрасивіший деревно-димний, солодкувато-пряний вуд притягує до себе з подвоєною силою завдяки чуттєвому дуету амбри і мускусу, що огорнув його.

Якщо ви цінуєте незвичайні та естетично досконалі парфуми у східній стилістиці, ідея купити Alexandre. j The Art Deco в інтернет- магазині La Grande здасться вам чудовою!