0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Versace Versace Eros Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Versace Eros Eau De Parfum Парфумована вода
2 312 грн
Versace Eros Eau De Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
2 568 грн

Versace Eros Eau De Parfum – солодке дихання Ероса

 



Модний дім Versace представляє нову спокусу для чоловіків із вишуканим смаком – розкішну парфумовану воду Eros Eau De Parfum, створену у східному стилі. Чудові фужерні та цитрусові, деревні та зелені, ванільні та пряні, амброві та шкіряні, пудрові та фруктові акорди - це справжня феєрія ароматів, що майстерно скомпонована в симфонію, створену за класичними канонами, але в традиціях сучасного звучання.

Насичений, багатий, глибокий аромат стане чудовим доповненням до респектабельного чоловічого образу восени, взимку та навесні, адже найкращим чином він розкриває свої можливості в холодному повітрі. Свята та побачення, урочисті моменти та зустрічі без краваток з бізнес-партнерами – ось його стихія!



Історія аромату

 

Колекція «Ерос» була представлена брендом Версаче в 2012 році, коли вийшла однойменна туалетна вода, призначена для чоловіків, які віддають перевагу фужерному напрямку в парфумерії. Творцем композиції став Орельєн Гішар, який раніше співпрацював з брендами Gucci, Narciso Rodriguez, Nina Ricci та Salvatore Ferragamo. Талант майстра, як і дизайн видання, визначили його великий успіх – світло-синій флакон із зображенням голови античного божества та рифленим химерним орнаментом зацікавив шанувальників продукції цього модного дому, ось чому колекція стала активно розвиватися. У 2014-16 з'явилися жіночі варіації, в 2018 вийшов гарячий і темпераментний Eros Flame, а 2020 подарував нам чудовий, насичений фланкер флагманської композиції у варіанті парфумованої води - яскравіший, стійкіший, виразніший та інтенсивніший аромат.

Над створенням новинки працювала креативний директор бренду – сама Донателла Версаче. Вона зберегла канву першої версії: чудове поєднання м'яти, цитрусів та яблук на старті, елегантність герані в серці та ванільно-деревні переливи бази. Однак привнесені нею нововведення зробили парфум суттєво іншим – глибшим і багатограннішим. Але, звичайно, незмінним залишився фірмовий дизайн і бірюзовий колір флакона, що віддає данину красі вод Середземного моря, біля берегів якого він був створений.

 

Мелодія спокуси


Композиція відкривається прохолодою м'яти, яка доповнена контрастною насолодою карамелізованих червоних яблук та соковитим, іскристим дуетом цитрусів – лимонів та мандаринів.

Серцевий акорд захоплює повітряним, піднесеним мотивом амброксану та елегантним квітково-трав'яним тандемом ментолової герані та ароматної, пряної мускатної шавлії.

Завершує враження приваблива тема ванілі, що гармонійно поєдналася з розкішшю дорогої шкіри та ефектним різноманіттям деревних відтінків бази, де переплелися ноти вершкового сандалу, смолистого білого кедра, приправлених чуттєвим нюансом пачулів та вишуканою нотою гіркого апельсина.

Купити Versace Eros Eau De Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого в 1978 році Джанні Версаче, талановитим італійським модельєром та дизайнером, який повернув Європі моду на розкішний стиль бароко.