0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Oudrising

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Oudrising Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Oudrising Парфумована вода (тестер)
100ml
2 829 грн
3 289 грн
Акція
-14%

Montale Oudrising - чари вранішнього сонця...



 

Новий аромат бренду Montale Oudrising є справжнім ексклюзивом, який зацікавить насамперед поціновувачів Сходу, а також усіх, хто вміє насолоджуватися природною красою в кожному її прояві. Чудовий мікс деревних та димних, амбрових та шкіряних, вудових та тютюнових, пудрових та пряних, цитрусових та ванільних акордів зачаровує своєю досконалістю.

Чоловікам і жінкам, які довершено розуміються на орієнтальній парфумерії, цей аромат здасться по-справжньому чарівним. Він прикрасить ваші образи восени та взимку, додасть їм глибини, розкоші, чуттєвості та багатогранності.



Історія аромату

 

Творець бренду П'єр Монталь, згідно з легендою цього парфумерного дому, понад десятиліття жив на Сході, збираючи тонкощі та секрети створення арабських пахощів і навіть складаючи унікальні композиції для арабських правителів. Так це чи ні, нам залишається лише здогадуватись, проте безперечним залишається факт: у мистецтві орієнтальних композицій Монталю немає рівних серед сучасних європейських майстрів! Парфумер поєднав своє європейське мистецтво та освіту, здобуту у Франції, зі старовинними рецептами Аравії, і отримав феєричну колекцію, в якій удовим парфумам відведено, мабуть головне місце, адже пахощі уда (або агарового) дерева є одними із ключових у парфумерії Сходу.

Нове ексклюзивне видання вражає уяву і багатством композиції, вишуканістю компонентів і, звичайно, дизайном флаконів. Якщо раніше бренд Монталь відрізнявся лаконічним дизайном фіалів, створених з особливих сплавів, спеціально створених для особливої безпеки та забезпечення феноменальної фірмової стійкості, то останнім часом упаковка відрізняється ще й красою оформлення. На матово-чорному флаконі розпустив прекрасні золоті крила птах Фенікс, здатний відродитися з попелу. Це символ життя, неприборканої вітальної енергії, - саме ця ідея закладена в пахощі композиції. Передана вона і в промо-ролику, де чудові картинки живої природи об'єднані думкою про те, наскільки прекрасне життя на Землі.



Montale Oudrising - вічне коло життя.


Головною окрасою композиції стала шикарна, багата шкіряна нота – символ респектабельності та тваринної привабливості, яка потужною хвилею захоплює вас. Вишуканості їй нададуть шляхетні цитрусові відтінки бергамоту та грейпфрута, а темперамент підкреслює гарячий акцент чорного перцю.

Серце твору наповнене магією деревних нот, де домінує тема уда – солодко-пряна, солодкувато-димна, що зачаровує своїм східним колоритом. Цю ноту приємно відтіняє терпка зелень чаю, пряна чуттєвість пачулів та хвилюючі квіткові відтінки троянд, жасмину та лабдануму.

У фіналі вас спокушають пахощі дорогого тютюну, гарно аранжовані з сандаловим деревним нюансом і смолистим тоном білого кедра. Бальзамічний серпанок ладану надає чаклунській відтінок, ваніль посилює м'яку чарівність, а мускусно-амброве марево наповнює простір аурою чуттєвості.

Купити Montale Oudrising в Україні ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де ми ретельно збираємо колекцію унікальних парфумів від провідних майстрів світу. Прем'єра аромату відбулася в паризькому бутіку бренду Монталь, а продаж був відкритий ексклюзивно в універмазі Harrods у Лондоні.