0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності

Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum – Зародження кохання

 

У День Святого Валентина прийнято відкривати свої почуття, та німецький модний бренд Betty Barclay подбав про те, щоб це можна було зробити максимально ефектно: композиція Tender Love Eau de Parfum подібна до ніжного визнання, вона замінить тисячі слів і зробить хвилюючий момент побачення в день усіх Закоханих незабутнім! Цитрусово-квіткова парфумована вода з відтінками мускусу, пудри, амбри, свіжих прянощів і білих квітів – втілення жіночої краси та дівочої трепетності. Це – наче хмара ніжності, яка огортає вашу шкіру і волосся, наче поки що несміливі, але такі романтичні дотики коханого…

Історія аромату

 

Творець бренду Макс Берк заснував цю компанію у 1955 році, і з того часу німецький модний дім завоював визнання у 69 країнах по всьому світу. Він розпочав із колекцій жіночого одягу, в яких гармонійно поєдналися елегантність, зручність та комфорт для бізнесу – та витонченість для особливих моментів.

У 1992 році, спільно з компанією M?urer & Wirtz, бренд запустив також і парфумерну колекцію, дебютувавши однойменним парфумом "Беті Барклей". Слідом за нею з'явилося кілька блискучих ліній: Timeless Classic, Love Collection, і ось, нарешті, в 2013-му з'явилася дивовижна композиція «Ніжність» - Tender. Вона запам'яталася і полюбилася шанувальницям бренду настільки, що у 2020 році, напередодні Дня святого Валентина, з'явився новий ніжний дует, присвячений зародженню почуття любові, першим поглядам, емоціям, відчуттям – трепетним, зворушливим…

Такий успіх не дивний, адже з цим брендом працювали найталановитіші та найуспішніші жінки-парфумери сучасності - Nathalie Lorson, Ursula Wandel, Anne Flipo та Fanny Bal (Наталі Лорсон, Урсула Вандель, Енн Фліпо та Фанні Баль).

Новинка представлена у двох варіаціях – парфумованої та туалетної води.

Купити Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Ніжне визнання

Чи знайоме вам відчуття, як перше, поки що таке тендітне і вразливе почуття народжується у вашій душі? Закоханість трепетна, романтична і незабутня - пережиті на початку роману почуття збережуться надовго, можливо - навіть на все життя, надаючи особливу цінність вашим відносинам. Ось чому так званий цукерково-букетний період, коли хочеться дарувати такі милі подарунки – воістину безцінний!

Композиція відкривається освіжаючим дуетом цитрусів, що піднімає настрій - трохи терпкого шляхетного бергамота і сонячного, наповненого радістю мандарина.

У серці твору ви насолодитеся флером білих квітів: це справді – сама ніжність, чарівна та витончена.

Завершує враження чуттєвий акорд, представлений єднанням привабливого мускусу і теплої амбри, що вабить - завдяки такому фіналу ви станете найбажанішою!

Заслуговує на увагу і елегантний дизайн флаконів, поміщених у милі коробочки, прикрашені розсипом сердець – символами Дня закоханих.

Вам, безперечно, варто купити Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо освідчення в коханні хочеться зробити нетривіально та романтично!