0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Homme Туалетна вода (тестер)
125ml
1 559 грн
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Homme - так, це кохання!

 



Модний дім Дольче та Габбана знову захоплює нас черговою новинкою колекції бестселерів Dolce & Blue. Чарівна літня чоловіча композиція звучить незвичайно: тут свіжість та зухвалість цитрусів доповнена гурманським акцентом сорбету та ванілі, а також солодкими, пряними та фруктовими тонами. Відмінне поєднання для курортного роману, класного побачення або вечірки в клубі, і ще - вдалий вибір для подарунка коханому, адже насолоджуватися цим ароматом ви будете вдвох!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: чоловіча версія традиційно виглядає більш об'ємною, ніж жіноча, і відзначена яскравим яскраво-червоним написом, який так ефектно і стильно виглядає на прозорому і чистому, немов морська вода, склі фіалу. Парфуми стали вже 18-м твором у цій чудовій колекції!

 

Трохи історії

 

Бренд Дольче і Габбана по праву пишається одним із найцінніших своїх скарбів – лінією Лайт Блю, присвяченою блакитному небу та прозорому блакитному морю. Перший парфум, з якого почалася ця середземноморська пригода, вийшов ще 2001 року, і з того часу варіації на цю романтичну тему з'являються регулярно. За традицією, кожне поповнення колекції виходить у двох версіях – чоловічої та жіночої. Не став винятком і 2020 рік, який подарував нам, мабуть, найяскравіший, чуттєвий та іскристий фланкер Love Is Love. Їх об'єднав не тільки настрій літнього флірту, але й ноти яблука «гренні сміт», що чудово передають його, а також спокусливого морозива.

Купити Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного італійського бренду, парфумерна історія якого розпочалася у 1992 році. Dolce & Gabbana подарували світові понад 70 творів, і серед них такі бестселери, як Anthology, Dolce, The One, Velvet – і, звичайно ж, Лайт Блю – справжній шедевр, який захоплює шанувальників уже два десятиліття!

 

Кохання під сонцем Капрі…


Ця літня композиція вся пронизана сонячним промінням, безтурботністю та легкістю.

Вона вступає соковитим і іскристим акордом ароматних яблук сорту Granny Smith, шарм якого доповнений яскравим цитрусовим міксом бергамота, грейпфрута і мандарина. Тут зібрана квінтесенція пахощів середземноморських цитрусових гаїв та фруктових садів, де навіть у літню спеку на вас чекає справжня насолода!

Яблучна тема знову звучить у центральному акорді, але головна роль відведена тут іншій літній спокусі – найсмачнішому прохолодному морозиву – фруктовому сорбету, ефектно доповненому запашним пряним розмарином та темпераментним рожевим перцем.

Привабливий ванільний акцент фіналу робить всю композицію гармонійною і повною спокуси, а мускус і деревний бурштин привносять сюди чуттєвість і чоловічий шарм.

Якщо плани на літо у вас вражаючі, і запаморочливі романи точно входять до цього списку, ідея Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Homme в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною!