0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Sensual Orchid My Paradise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Sensual Orchid My Paradise Туалетная вода (тестер)
50ml
1 191 грн
Armand Basi Sensual Orchid My Paradise Туалетна вода
Немає у наявності

Armand Basi Sensual Orchid My Paradise – ваш особистий рай !

 

Іспанська парфумерія Armand Basi відрізняється стильним та романтичним звучанням. Чудовим підтвердженням цього стала чарівна композиція Sensual Orchid My Paradise , що втілює жіночність і чуттєвість. Вона присвячена орхідеї – стародавній, нескінченно різноманітній у своїй досконалості квітці, оспіваній Полем Гогеном у своїх картинах. Орхідея створює ауру райського куточка, неймовірно красивого, яскравого, привабливого. Цю квітку недарма порівнюють з барвистими метеликами та екзотичними птахами, вона дарує нам відчуття гармонії з природою, пахнучи солодко та вишукано.

«Мій Рай» - парфум з таким же настроєм та енергетикою, він огортає щастям і легкістю, захоплює переливами свіжості та спокус квітів та фруктів, радує пудровими та цитрусовими, деревними та зеленими нотами, що зливаються в екзотичну голову.

Це чудова прикраса для відпустки, ваш щасливий аксесуар для весняних та літніх днів. Він стане причиною для сотень компліментів – простий та легкий аромат щастя!

Трохи історії

 

Іспанський модний дім Арман Басі знову підніс нам справжній скарб: ольфакторними образами парфумеру Аннік Менардо (Annick Menardo) вдалося намалювати картину справжнього жіночого раю, прикрашеного квітами, наповненого фруктовими спокусами, чистим повітрям та кришталево чистою джерельною водою.

Натхненням для парфумера послужили полотна Гогена, особливо один із найкращих його шедеврів – «Таїтянки на узбережжі», де зображені тубільні дівчата з дивовижними білими квітами у волоссі та на одязі.

Твір було презентовано у 2019 році як частину основної колекції бренду. Дизайнерська робота цього проекту теж на висоті: флакон дуже красивий. Його плавні переходи кольору від блакитно-блакитного до світанково-рожевого прозорого скла відбивають усі відтінки неба у раю.

Парфуми цієї іспанської марки представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande. Тут ви зможете купити Armand Basi Sensual Orchid My Paradise швидко та з гарантією оригінальності.

 

Чуттєва орхідея

Райську спокусу ви пізнаєте з перших миттєвостей знайомства з цим парфумом, коли свіжі, іскристі ноти цитрусів, соковиті тони яблук і червоних фруктів торкнуться вашої шкіри, наповнюючи радістю кожну її клітинку.

Така чарівна прелюдія змінюється головною темою чудової орхідеї – екзотичної та чуттєвої, ніжної та пристрасної, як справжня райська спокуса. Її чарівний мотив прикрашений трепетними квітами вишні, запаморочливим жасмином, кришталевим конвалією, оксамитовою фіалкою і солодким геліотропом - чудовий букет, усіма відтінками якого ви будете насолоджуватися нескінченно.

База з благородних дерев'яних нот доповнена чуттєвим, сексуальним тандемом мускусу і амбри - привабливих афродизіаків.

Якщо ви хочете потрапити в справжній рай за першим своїм бажанням, просто вдихнувши чарівний аромат, ідея Armand Basi Sensual Orchid My Paradise в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!